продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Photonix електрически комбиниран инструмент 3 в 1

Ако някога сте искали да имате един вид швейцарски нож за електрически инструменти, многофункционалният инструмент Photonix може да бъде за вас. Проектиран като инструмент за озеленяване „всичко в едно“, универсалният адаптер на устройството му позволява безпроблемно да превключва между три различни приставки в движение. Photonix 3-в-1 има за цел да направи революция в озеленяването с гаранция за липса на токсични изпарения, без вредни емисии и без излишен шум.Нека да върнем зеленото във вашата градина и проекти тип „Направи си сам“ с интелигентно проектирания многофункционален инструмент с нулеви емисии и екологична чистота Photonix 3-в-1. Този високопроизводителен инструмент, захранван от батерии, разполага с три внимателно планирани приставки за изпълнение на всяка задача. Това са верижен трион, циркулярен трион и бутален трион.

Photonix 3-in-1 Landscaping Multitool | HiConsumption

С дължина на шината от 20 сантиметра която прави приставката за верижен трион изключително удобна. Можете да го използвате за рязане на плевели и клони или за достигане на тесни места, които обикновените верижни триони не могат. Циркулярният трион може лесно да реже метал, бетон, дърво и пластмаса, в зависимост от вида на острието, което изберете да използвате. Дърво, гипс, фибростъкло, мазилка или гипсокартон? Приставката за бутален трион ви покрива за задачи далеч отвъд озеленяването, като същевременно остава екологично чист и безвреден за заобикалящата ви среда. Корпусът на многофункционалния инструмент 3 в 1 ви позволява да заключите приставката по ваш избор без усилие. Извадете този, който не използвате, и поставете следващия. Един мулти-инструмент Photonix 3-в-1 върши работата на 3 или дори 4 различни електрически инструмента.

Photonix 3-in-1 Multitool eco-friendly landscaping tool is intelligent and  emission-free » Gadget Flow

Корпусът на многофункционалния инструмент 3 в 1 ви позволява да използвате приставката по ваш избор без усилие. Този мулти-инструмент ви дава лукса да притежавате един инструмент за всяка работа, вместо много различни инструменти. Ергономично проектиран, за да пасне удобно във всяка ръка, корпусът на мултиинструмента гарантира изключителна функционалност, безопасност и издръжливост. Цялата настройка е съсредоточена около базовият модул, който включва мотор, спусък, противоплъзгаща дръжка и сменяема, презареждаща се литиево-йонна батерия. Той също така има LED светлина, която помага за осветяване на задачата, заедно с предпазна ключалка, която предпазва от случайно активиране. След това идват  трите приставки, всяка от които просто се поставя върху и извън страната на основата, където се захваща за мотора.

Със едно зареждане на батерията трябва да е добро за до 10 часа употреба, независимо от използваната приставка. С ергономично проектиран корпус който е супер удобен за държане в ръка, докато вършите задачите си на открито. Освен това, е проектиран с висококачествен спусък. Мулти инструмента несъмнено е голямо улеснение за всеки домашен майстор. Ако приемем, че достигне до производство, специалната цена в Kickstarter е от 420 щатски долара ще ви осигури пълна система, включваща основното устройство, трите триона и две батерии. Планираната цена на дребно ще е 599 долара.