продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

техника

Kara Pure вкусна и богата на минерали вода от въздуха

Има един начин винаги да сте сигурни, че получавате вкусна, богата на минерали, чиста и висококачествена питейна вода. И това е Kara Pure. Продукт на компанията Kara water С невиждана досега иновативна технология въздух-вода. Той трансформира стандартния въздух във вашия дом в 9,2+ pH антиоксидантно-алкална вода. Този дозатор въздух-вода дава възможност да имате до 10 литра вода всеки ден от околният въздух. Да! Правилно си го прочел. С Kara Pure можете да се насладите на вкусна алкална и богата на минерали вода от въздуха. Водата е навсякъде във въздуха, който дишаме, дори и в най-сухите пустини. Въпреки това, той остава в капан в атмосферата, докато подходящите условия не позволят да бъде освободен. Kara Pure улавя въздуха около вас. Той го обработва, за да премахне всички примеси. След това пречистеният въздух преминава през специален топлообменик и процес на охлаждане. И накрая  той кондензира  водата във въздуха.

Kara Pure осигурява вода, богата на минерали. След филтриране той добавя 7 основни естествени минерала – калций, магнезий, литий, цинк, селен, стронций и метасилициева киселина – за да даде мощен тласък на вашето здраве и имунна система. Така че, Kara Pure ви помага да извлечете максимума от него. С балансирана комбинация от минерали, Kara Pure може да помогне за подобряване на настроението, здравето на кожата и цялостното благосъстояние. Водата, създадена с Kara Pure, има по-добър вкус от обикновената чешмяна вода. Kara Pure доставя високо алкална вода. Вграденият йонизатор разделя водата на киселинна и алкална част. И подобрява свойствата му, като го подсилва с алкални минерали. Това е почти като да изпиете чаша вода направо от естествен извор.

Водата Kara Pure се пречиства чрез многоетапен процес на филтриране и пречистване. Kara Pure има 7-степенен процес на филтриране, който предварително филтрира въздуха, когато влиза в устройството, премахва миризмите, убива микробите и не използва олово или тежки метали като водата от подземни източници. UV-C стерилизаторът във водния резервоар гарантира, че питейната ви вода е винаги прясна и чиста. Практически без бактерии и биологични замърсители.  Той автоматично стерилизира водата на всеки 4 часа. Не е необходима инсталация. Не се изисква доставка на бутилирана вода. Непрекъснато генериране и филтриране на чиста, безопасна питейна вода.  Тъй като Kara Pure произвежда вода, като улавя влагата във въздуха, тя ви служи и като изсушител.

Той ефективно премахва излишната вода от околната среда и предотвратява натрупването на мухъл, което може да доведе до повреди и скъпи ремонти и дори до респираторни проблеми. Интелигентните сензори на Kara Pure гарантират, че няма прекомерно изсушаване на пространството ви, като се изключват, когато влажността падне под комфортните 25%. Дозатора въздух-вода е единственият продукт в търговската мрежа, който предлага вода с pH 9,2+, която също се нарича алкална вода. Наред с редкия минерален профил, алкалната вода на Kara Pure е сред най-добрите налични питейни води. Машината за вода тежи 35 килограма и е подходяща за офиси и малки пространства. Кara Pure се предлага в Kickstarter на специална цена от 1199 долара, с отстъпка от 48 % от пазарната цена.