продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

архитектура

Bloomframe прозорец който се превръща в балкон

Много градски жители мечтаят да имат апартамент със собствен балкон, но малцина могат да си го позволят. Използваемият балкон обикновено е характеристика само на по-скъпите единици. Всичко това обаче се променя благодарение на прозореца Bloomframe, иновативния нов дизайн на прозореца, който след активиране се превръща в истински и използваем балкон. Прозорецът Bloomframe е иновативен прозорец, който се превръща магически в балкон за 55 секунди. Той предлага на потребителя гъвкава жизнена среда. Чрез отваряне на рамката на прозореца е възможно да излезете през фасадата и да се насладите на открито пространство. Прозорецът Bloomframe може да се управлява автоматично с едно натискане на бутон. Потребителят ще добави светлина, въздух и пространство, осигурявайки му истинско усещане на открито пространство.

Bloomframe Window Transforms Into A Balcony In 55 Seconds

Когато е затворен, прозорецът Bloomframe изглежда точно като всеки друг прозорец на жилищна сграда, който сте виждали преди. Въпреки това, с натискането на един бутон компонентите започват да се движат и предишната плоска равнина на прозореца се разгъва навън, за да създаде използваем балкон, с обща площ до 3 квадратни метра при най-голямата спецификация,  размер XXL с размери 3000 мм (ширина) x 2400 мм (височина) дълбочина от 1050 мм. Относителната простота на Bloomframe прави обхвата на приложение невероятно широк. Прозорецът може да се използва в частни жилищни сгради, хотели, офис сгради, нови строителни проекти, в частни жилища и къщи, както и да се монтира до почти всяка съществуваща структура. Ако има място за прозорец, Bloomframe може да бъде инсталиран.   Прозорецът Bloomframe има изключителни характеристики в областта на безопасността, строителството, строителната физика и лекотата на използване.

Bloomframe

Bloomframe не трябва да се използва, когато започне да вали, но потребителите не трябва да се притесняват. Ако започне да вали съвсем внезапно и започнете процеса на затваряне малко късно, всяка вода, събрана върху стъклената повърхност, ще се оттича автоматично навън чрез специален улей, който може да пренасочи всяка събрана дъждовна вода далеч от кухината на прозореца ви. Друга възможност е вашата сграда да има прекъсване на тока. Можете ли да работите с Bloomframe тогава? Всъщност можете. Bloomframe разполага с хоризонтално разположен тръбен двигател, който се управлява от електронна система с ръчно управление. Така че ще можете да управлявате прозореца, дори ако токът спре. Това е удобно, ако трябва да го затворите набързо, но няма захранване.

Може да е само до 3 квадратни метра, но добавеното пространство в малък апартамент в центъра на града е изключително ценно и полезно. Bloomframe предоставя ново място да седнете и да се насладите на слънчевите лъчи, да вземете чаша кафе, да прочетете вестника. Това е като да добавите още една стая към вашето жилищно пространство. Прозорецът Bloomframe® може да се прилага при ремонти и нови конструкции във всеки мащаб. Създателите на продукта, архитектурната фирма HofmanDujardin, обясняват, че прозорецът Bloomframe® скоро може да се превърне в познат елемент от съвременния градски пейзаж, тъй като все повече архитекти, разработчици и строители осъзнават значителните му функционални и естетически предимства.