продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Toler Union универсален мулти-инструмент

Toler Union е изключително полезен мулти-инструмент, който включва здравословно разнообразие от инструменти за широк спектър от приложения. Неговата първокласна конструкция му придава задоволително тегло и усещане, а авангардната му концепция за гаечен ключ Omnilock е нещо, без което не трябва да има нито един мултиинструмент. Toler Union има за цел да постави цяла кутия с инструменти в джоба ви, така че никога повече да не бъдете хванати без инструмент, когато имате най-голяма нужда от него. Тайната на интелигентния модулен дизайн на Union е неговата уникална способност да се разгъва и разделя в централната става, така можете да използвате различните инструменти едновременно например гаечен ключ и клещи. Union се предлага със сериозен набор от инструменти, като се започне от неговия открояващ се аксесоар: Саморегулиращ се, тресчотен гаечен ключ OMNILOCK. Готов е да поеме големи задачи с възможност за поставяне на шестостенни болтове  от 6 мм до 19 мм.

Стегнатото му захващане го прави забележително лесен за работа, като ефективно намалява напрежението върху ръцете и китката. Разгъването на Toler Union го превръща в гаечен ключ с пълна дължина с двойно повече пространство за ръцете ви. Toler Union предлага разнообразие от удобни инструменти  Те включват: Пълноразмерна отвертка. Нож с пълен захват. Отвертка с Т-образна дръжка. Триони с пистолетна дръжка. Отверка под прав ъгъл. Комбинирани пружинни клещи. Двата специални, заключващи се триони с пистолетна дръжка,  ще ви позволят да режете дърво и метал с лекота. Трионите за дърво разполагат със заключващо се острие от мартензитна неръждаема стомана, което е термично обработено за максимална издръжливост и ефективност. Ножът на Toler Union е острие с размер 8 сантиметра в пълен размер, което е направено от термично обработена D2 стомана и е проектирано специално за употреба с една ръка, независимо дали вашият мултиинструмент е съединен или разделен.

Комплект от четири накрайника за отверка (голям и малък, прорезен и шестостен) се предлага стандартно с Union, спретнато прибрани в самата дръжка. Благодарение на шестостеннeн отвор на Union, можете да монтирате въртящия механизъм на отверката в средата, като той може да заема различни ориентации в зависимост от задачата освен това има и още два допълнителни отвора за поставяне на отверката и накрая, заключваща се диамантена пила и шило за довършителни работи по вашите проекти завършват комплекта. Toler Union може да е малко по-обемист от средния многофункционален инструмент, но това му дава уникалната способност да включва инструменти в пълен размер и удължена система от гаечен ключ и отверка което позволява на потребителите да имат по-удобно и гъвкаво изживяване.

Що се отнася до самите инструменти, повечето от тях са изработени от висококачествена стомана, която е термично обработена, за да се увеличи максимално тяхната здравина и издръжливост. Независимо дали става дума за триони, гаечен ключ, клещи или нож, всички инструменти, намиращи се в Toler Union, са на първо място. Toler Union си предлага в Indiegogo на цена от 125 долара с отстъпка от 16 % от пазарната цена.