продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

BRÜ автоматизирана машина за приготвяне на чай

Има два вида хора: любители на кафето и любители на чая. Изобретения като автоматичните кафемашини на Keurig улесниха живота на първите. Пиещите чай обаче имат истинска причина да се чувстват изоставени. BRÜ е автоматизирана машина за приготвяне на чай, която се надява да промени този разказ. Той има за цел да позволи на потребителите да направят перфектната чаша чай с натискането на един бутон. За разлика от други подобни изобретения, които принуждават любителите на чая да жертват разнообразието за удобството, BRÜ дава място за пълно персонализиране на условията на варене, като ви дава свободата да изследвате различни вкусове. BRÜ е специално проектиран да направи всяка стъпка от процеса на приготвяне на чай удобна, лесна и ефективна. Съвместим с всякакъв вид чай, спестете пари, като избягвате скъпите чаени капсули или шушулки, като вместо това използвате насипни листа или торбички чай.

С интуитивните контроли BRÜ е лесен за използване и ви позволява да планирате времена за варене, да задавате температури на водата и да избирате размери на чашите от различни настройки по подразбиране. Всяка машина се предлага с двулитров резервоар за вода и вградени сензори за безопасност и дори включва санитарни функции като автоматично почистване и автоматично промиване. BRÜ се предлага с множество сензори за повишаване на безопасността и ефективността. Производителите на BRÜ зачитат факта, че всеки сорт чай има своя идеален метод за варене. По този начин потребителите имат свободата да коригират настройките си за варене, за да извлекат най-доброто от своите пакетчета чай. След като получите перфектната настройка за варене за определен сорт, уникалната функция за памет на BRÜ ви позволява да запазите и изберете тази настройка при следващото си варене.

Мобилното приложение BRÜ също така разполага с обширна библиотека от рецепти за чай, която улеснява приготвянето или повтарянето на перфектната напитка. Напълнете резервоара от 2 л на гърба на вашата машина. Използвайте лъжицата или сито, за да поставите чая по ваш избор вътре в машината и затворете капака. Поставете чашата си върху подвижната тава за отцеждане и използвайте циферблата отпред, за да персонализирате времето за варене, температурата и количеството вода според вашите предпочитания. Натиснете „старт“ и оставете BRÜ, за да завършите процеса на варене. Вашият чай ще бъде сервиран автоматично след изтичане на зададеното време за варене. Можете да изберете размер на чаша между 50 ml и 500 ml изберете температура на варене от 40°C до кипене и регулирайте времето си за варене между 30 секунди и 60 минути. Запазете вашите перфектни настройки за вкус на чай в удобното приложение за смартфон на BRÜ и му се насладете следващия път или експериментирайте с различни напитки. След това седнете и отпийте перфектната си чаша чай.

С вградената функционалност за множество вливания на BRÜ създайте толкова различни аромати, колкото искате. Всички подвижни части на BRÜ, като подвижната тава за събиране, резервоар за вода и камера за варене, могат да се мият в съдомиялна машина. Освен това изхвърлянето на използвания чай е лесно. Това отнема работата по поддръжката на вашата машина, като същевременно ви гарантира, че се наслаждавате на чист чай всеки път. Ако искате още по-лесно самопочистване, моделът BRÜ+ е за вас. Разполага с уникален изходен пръстен, който изпълва равномерно камерата за варене и я изплаква старателно след всеки цикъл, за да я поддържа чиста и свежа за следващото ви варене. BRÜ се предлага на пазара с цена от SFr 299  или  около 287 евро.