продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

архитектура

EYRE WAY луксозна кабина с широко остъкляване

Разположен на уединен участък от брега на 30 минути от пристанище Линкълн в Южна Австралия , „yambara“ е първият имот, изграден от стартиращата компания за еко настаняване EYRE.WAY. Дизайнът черпи вдъхновение от околния пейзаж, за да създаде малка луксозна кабина с експанзивно остъкляване, което позволява на пътниците да се откъснат напълно от мрежата. Разположена само на 100 метра от собствения си частен плаж, структурата се отваря щедро към гледката към близкия залив Слифорд, пътя на китоловците и националния парк Линкълн във всички посоки. Мястото „yambara“ на EYRE.WAY — което означава далече, извън полезрението на местния аборигенски език — предлага невероятна гледка към морето, пълно уединение и безкомпромисен лукс, Всичко това в една напълно изолирана малка кабина.

Малкият дом с размери 8 x 3 м е проектирана в сътрудничество с местния дизайнер и строител Дънкан Мур и е красиво позиционирана с обширно остъкляване. Това, което липсва на мини къщата по размер, тя компенсира с елегантност и функционалност. Металната облицовката на външната стена осигуряват остри отчетливи линии в ниско разположените крайбрежни храсти. неутрални тонове, съчетани с материали, които осигуряват усещане за топлина и изтънченост, създават модерно и непретъпкано ваканционно пространство, предназначено за релакс. Вашото малко пространство включва двоен душ, тоалетна с вода и ръчно изработени марокански плочки от Tiles of Ezra, празнуващи устойчивостта на изработката. В EYRE.WAY се отнасят сериозно към устойчивостта. Водата се улавя от покрива в резервоар за дъждовна вода, а сивата вода се отстранява извън обекта в одобрена дренажна система. Налице е и външен душ – идеален за измиване след плуване или разходка из околностите.

Добре обзаведената кухня разполага с бар-хладилник, газов котлон с две горелки, мивка в пълен размер и всички прибори и оборудване, от които ще се нуждаете за престоя си, както и бар с каменен плот с панорамна гледка. Насладете се на светлия, ефирен дизайн, който допълва крайбрежната обстановка, с големи прозорци с двоен стъклопакет, които наистина придават допълнителна красота на външната страна. Отворете електрическите щори от комфорта на вашето голямо легло, за да кажете здравей на зашеметяващата гледка към океана. Имотът разполага с достатъчно остъкляване, за да се насладите на спиращата дъха природа, както и ясни детайли и минималистични покрития. Малкият дом се захранва изцяло от собствена система за захранване със слънчева батерия, която улеснява климатизацията с обратен цикъл (захранване за приблизително 7 часа на ден), топла и студена вода с незабавен газ, хладилник за бар, електрически точки и осветление. Осигурен е високоскоростен WiFi и усилвател за телефонна услуга Telstra.

Дървените настилки и местата за сядане на открито допълват близкия лагерен огън, в комплект с оборудване за готвене на открито. Yambara побира до четирима души, предлагайки двойно легло на долното ниво и двойно легло на ниво мецанин. Леглата разполагат със стилно бельо, разположено върху приятните екологични матраци Koala. Намерете допълнително двойно легло в мецанина над главата, идеално за деца. Уютен, уникален салон с диван, проектиран от стилист, също се превръща в двойно легло. На гостите се предлага ол инклузив цена с минимум 2 нощувки, която включва всички услуги, включително почистване, поддържане на вода и електрозахранване на отдалеченото място, както и безплатно вино и сирене при пристигане. Цената за две нощувки започва от 450 долара.