продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

iRULER M130 миниатюрен лазерен уред за измерване

Стоманената измервателна лента има дълга история, която може да се проследи до 1829 г. В наши дни рулетката се превръща в незаменим инструмент за почти всяка строителна и моделираща работа. Традиционните ролетки могат да са отлични като дизайн, но винаги има малки недостатъци. За съвременните работници предлагането на удобството от автоматизацията може да звучи завладяващо. Архитект, инженер, дизайнер, дърводелец или просто който иска да добави рафт за книги в домът си, точната мярката за разстояние е необходимост за вашата кутия с инструменти. Представяме ви iRULER M130, миниатюрен лазерен уред за измерване, който показва разстояние, площ, обем, изчислява дължина въз основа на Питагоровата теорема и преобразува измерванията между имперски и метрични системи. Достига измерване до 30 метра и е с точност до ±2 мм. Вграденият дисплей с подсветка осигурява лесно гледане, уредът е с Bluetooth модул като дори прехвърля и съхранява данни на телефон или таблет в реално време.

 

 

iRULER M130 е по-бърза и по-точна алтернатива на традиционните ролетки. Лазерната технология съобщава точните данни незабавно на 2-инчов LCD дисплей или дори можете да имате автоматичен гласов изход, като превключите режима за известяване на данни. С вграден лазер, интелигентният цифров метод за измерване предлага най-удобното и лесно за използване изживяване. Вземете го със себе си навсякъде и измерваите той изчислява с ненадмината точност всеки път. iRULER M130 предлага множество функции за измерване: включително дължина, площ, обем и питагорейски (непреки) изчисления. Всяко едно натискане на бутона предоставя данни в реално време. С функцията Pythagorean ви помага когато трябва да достигнете до неудобни места: например когато искате да измерите висока кула, обект от другата страна на реката, телеграф и др. Той използва триангулация за изчисляване на трето неизвестно разстояние от два записани измервания. Същата процедура може лесно да се адаптира за получаване на страхотни резултати в режима на Питагор (двойни триъгълници).

Превключете референтните ръбове, за да отговорите на вашето търсене. Можете да натиснете бутона, за да промените началната точка на измерването: за да решите дали тя започва от задния край или от предния край на устройството. Дисплеят с подсветка позволява измерванията да се четат лесно, дори при слаба или нулева осветеност, а мерните единици могат да бъдат настроени на метър, фута или просто инч.  iRULER M130 предлага всички изчисления за разстояние, площ и режима Питагор, които бихте очаквали от компетентно универсално цифрово измервателно устройство. С размер на червило, може лесно да се носи в малък джоб или в кутия за инструменти. Това е може би най-компактното лазерно устройство за измерване на разстояния в света досега. Има три бутона, разположени от предната страна, като всеки отговаря за определена  функция, като се гарантира, че потребителите няма да се изгубят в логическата операция.

Той е интуитивен и доста лесен за използване. iRULER M130 има вградена презареждаща се 380mAh литиева батерия и може да се зарежда чрез универсален кабел за зареждане тип C. iRULER M130 интегрира усъвършенстваната оптична фокусираща леща с висока светлинна пропускливост, висок коефициент на пречупване и голяма устойчивост на удар за поддържане на стабилността на лазера. Устройството е водоустойчиво и прахоустойчиво по стандарт IP54.  Несъмнено това устройство е впечатляващо със своята компактност и приносимост със своята възможност за универсални изчисления и Bluetooth свързаност. iRULER M130 се предлага в Kickstarter на цена от 55 долара (версията с Bluetooth) с отстъпка от 27% от пазарната цена която ще е 75 долара.