продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Capsule малка и портативна съдомиялна машина

Време е за съдомиялна машина, която се вписва без усилие в начина ви на живот. Задвижвана от шотландския дух и любов към устойчивостта, Capsule е проектирана да има най-малкия отпечатък върху вашия плот и планетата. Освен това работи със или без водопровод, така че можете да я използвате където пожелаете. Capsule е създадена, за да отговори на нуждите на модерно домакинство или офис пространство. Малък, но мощен, с три мощни функции в основата си, Capsule ви позволява да възстановите времето си и да го използвате за неща, които имат значение. Машината отнема само 25 см ширина на плота ви и все пак е достатъчно голяма, за да измиете всичките ви чинии от хранене за двама души, както и големи съдове като тигани и дъски за рязане. Не е правен компромиси с удобството. Малка и лека, съдомиялната тежи само 10 кг и непременно отговаря на всеки начин на живот. Къмпинг, командировка, на почивка, преместване вкъщи, Capsule може да бъде носена без никакви проблеми. Не само съдовете се нуждаят от миене.

Loch Electronics

Обичате зеленчуци, но мразите, цветчетата броколи да се рушат и забиват в цедката ви? С Capsule можете да изплакнете плодовете и зеленчуците си лесно и старателно, без бъркотия. Дезинфекцирайте телефона, маските за лице, пощата, ключовете, бебешките бутилки, списъкът продължава. Capsule използва най-съвременна UV-C дезинфекция, изискваща нулева вода. Просто изберете UV и натиснете play. Препоръчва се 10 минути за да се осветят твърди повърхности като телефони и бутилки и 30 минути за хартия и текстил. UV-C светлината в Capsule използва светодиоди с дължина на вълната 265-275 nm. Capsule е предназначена да побере по-големи предмети, използвани в кухнята ежедневно: чинии за хранене, тигани, дъски за рязане, тави за печене и др. Заредете съдовете в Capsule, добавете препарат на вратата, добавете вода в резервоара за вода. Изберете Измиване или Еко, регулирайте времето, ако е необходимо, с бутоните +/-, натиснете play и всичко е готово.

Loch Electronics

Уредът изисква 5-10 грама   препарат за нормално пране или еко пране. На пазара се предлагат и малки таблетки, еквивалентни на това количество. Отвор ще бъде добавен в крайния продукт като част от вратата с маркировка за 5g и 10g, за да ви ориентира колко препарат добавяте. Capsule е създадена да бъде интуитивна и лесна за използване. Един бутон за нормално миене, еко миене, измиване на плодове и UVC дезинфекция. Ако имате нужда от повече/по-малко мощност на пране, просто увеличете времето с бутони плюс/минус. Capsule ще адаптира съответно температурата, налягането на водата и времето на работа. Използвайте по-малко време за деликатни предмети като чаши за вино и повече време за силно замърсени предмети като тигани. Capsule се предлага с 3 литров независим воден резервоар за прясна вода. След цикъл на почистване водата може да се източи в мивката през предоставения 1 м маркуч.

Четири програми са всичко, от което се нуждаете, за да извлечете максимума от Capsule. Wash е нормална програма за измиване, Eco е предназначена да пести максимална енергия, Fruit почиства плодовете и зеленчуците и UV дезинфекцира с UV-C светлина. Capsule има мощност от 950 W и се нагрява до 75ºC за дезинфекция и сушене. Capsule изразходва 4 пъти по-малко енергия и 7 пъти по-малко вода от миенето на чинии на ръка. Така че не само ще ви позволи да спестите време за миене на съдове, но и ще ви помогне да намалите месечните си сметки и да сведете до минимум въглеродния си отпечатък. Машината се предлага в Indiegogo на специална цена от 289 британски лири с 33% отстъпка от пазарната цена която ще е 435 британски лири.