продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

лична грижа

ZERA компактна самобръсначка с керамични остриета

Възможно  е да ви е дошло до гуша да купувате бръснарски ножчета на всеки 2 седмици като продължение на вашата самобръсначка. Но вие лесно можете да изхвърлите всичките си самобръсначки, защото ZERA е всичко, от което някога ще имате нужда. Тази компактна електрическа самобръсначка с керамични остриета е проектирана в минималистичен стил, с цел да предложи възможно най-доброто изживяване при бръснене с възможно най-тънкия и лек профил. Керамичните остриета са химически инертни и по-устойчиви на бактерии от стоманените. Ръждата е голяма пречка, когато става въпрос за стомана. С керамичните остриета можете да гарантирате, че те ще издържат по-дълго и ще останат остри за дълго време. ZERA има безжично зареждане, което означава, че просто трябва да поставите самобръсначката си отгоре, без да се налага да я включвате в контакта всеки път.

Безжичното зарядно устройство ZERA е съвместимо с цялата електроника за зареждане, поддържаща Qi, което ви позволява да зареждате слушалките за смартфон и много други устройства. Малката самобръсначка се предлага със собствена технология за безжично зареждане, която се нарича swift, докато USB-кабел ви позволява да зареждате ZERA от лаптоп, контакт или енергийна банка. Също така скоростта на двигателя от 6800 RPM, която е 2 пъти по-висока от тази на обикновените електрически самобръсначки, ZERA осигурява по-прецизно и по-удобно безопасно бръснене. Като помага за постигане на най-чисто бръснене и по-ефективно обезкосмяване. Самобрасначката е с размер на  солница и може да се носи буквално навсякъде и може лесно да се побере във вашите джобове. Освен това за да поддържате острието чисто, просто го пуснете под вода след всяка употреба. ZERA е водоустойчив със стандарт IPX7.

Керамичните остриета имат превъзходни физични и химични качества. Имат остър като бръснач ръб, издържат дълго време и не изискват почти никаква поддръжка. Металната мрежа, която приляга към лицето ви на повечето електрически самобръсначки, е по-дебела от 0,20 мм. Фолиото от неръждаема стомана на ZERA е с дебелина само 0,01 мм. Като цяло, колкото по-тънко е фолиото, толкова по-гладко е бръсненето. ZERA ви осигурява по-прецизно и по-приятно бръснене, докато фолиото ви предпазва от порязвания. За да влезете в режим на заключване при пътуване, натиснете и задръжте бутона за захранване за три секунди. Това спира ZERA да не се включи по погрешка и да я държи в безопасност в чантата ви.

Самобръсначката ZERA ще работи непрекъснато в продължение на 60 минути с едно пълно зареждане. Всяко бръснене отнема само около 1-2 минути, задоволявайки вашата нужда от бръснене поне 20-30 пъти, което е идеално за дългосрочно пътуване. ZERA не изисква често презареждане. Всъщност не е необходимо да се зарежда всеки ден ! Неговата батерия е енергийно ефективна, така че може да се бръснете поне 60 дни, без да е необходимо да се презарежда. Презареждането отнема 1 час  и може да стане само като го поставите върху безжичното зарядно устройство, което го прави безпроблемно. Самобръсначката се предлага в Indiegogo на специална цена от 49 долара с отстъпка от 37% от пазарната цена която ще е 79 долара.