продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

i-MANTA превръща всяка повърхност в сензорен екран

В сравнение с използването на традиционна клавиатура и мишка, възможностите на големия сензорен екран са по-полезни за учене и презентации. i-MANTA ви позволява да създавате гигантски сензорни екрани навсякъде и по всяко време. Ще получите сензорната камера, писалката и вграден софтуер, който ви позволява да използвате всеки екран като голям iPad. Управлявайте всяка повърхност с просто докасване на върха ръката си. i-MANTA е чудесен за офиси, класни стаи и др. Тази нова технология използва високоточна инфрачервена технология, за да превърне всяка повърхност в интерактивна бяла дъска. Лесен е за използване и вземане със себе си навсякъде. Системата i-MANTA променя играта. Когато става въпрос за анотиране и провеждане на интерактивни срещи, сесии и уроци, тази технология е невероятна.

Устроиството използва разширено калибриране от сензорната камера, за да открие пространството на вашия екран, от 10 до 300 инча! Той определя сензорната повърхност чрез докосване на четирите ъгъла на работната ви повърхност. След това стилусът изпраща сигнали обратно към софтуера чрез инфрачервени сигнали и прави повърхността ви интерактивен сензорен екран. Той също така може да разпознава различни жестове с ръце и други команди, които са свързани с вашия компютър или лаптоп. i-MANTA работи с всякакви повърхности като телевизор, лаптоп, стена и ги превръща в луксозни сензорни екрани. Той предлага най-добрия стилус на пазара. Технологията на инфрачервения сензор е несравнима с никое друго прожекционно устройство и използва сложни алгоритми, за да гарантира, че това, което отбелязвате, се показва точно както сте възнамерявали.

Използването на i-MANTA е безпроблемно изживяване. Той е точен, бърз и лесен за използване на всяка повърхност без технически проблеми, буфериране или забавяне. Устроиствотоо е съвместим със системи на Windows и macOS. Независимо дали работите на компютър телевизор или друга повърхност. Най-хубавото на i-MANTA е, че е малък и преносим. Може да се държи в ръка и е малко по-тежък от вашия смартфон. Вземете го със себе си в куфарчето, раницата или чантата си и имайте възможността да имате гигантска цифрова бяла дъска, където и да отидете. Уреда  се настройва лесно. Няма множество стъпки или сложни процеси.

Ще бъдете готови за минути. И можете да управлявате екрана с докосване на дисплея или да го управлявате от вашия работен плот или устройство. i-MANTA е преносим и удобен, така че можете да постигнете най-голяма ефективност на всяко работно място. Сега, независимо къде се намирате, можете да превърнете всеки телевизор или проектор в гигантска интерактивна дъска. i-MANTA се предлага в Indiegogo на специална цена от 99 долара, с 37% отстъпка от пазарната цена която ще е 159 долара. Очаквана доставка март 2022 г.