продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

BALMUDA извежда вкуса и текстурата на хляб на ново ниво

Вашите ежедневни задължения за препичане на хляб са, революционизирани. Използвайки прецизни настройки на температурата и иновативна технология за пара, тостерът BALMUDA ще изведе вкуса, аромата и текстурата на всеки вид хляб на ново ниво. Тъй като влагата се нагрява бързо, водата на повърхността препича хляба ви, създавайки хрупкав външен слой, като същевременно запазва вкусовете и влагата вътре. BALMUDA препича хляба от двете страни и не го изсушава, благодарение на технологията на пара. Този универсален дизайн има пет режима – сандвич хляб, занаятчийски хляб, пица/багел, сладкиши и режим фурна. Можете да нанесете масло, чесън или сирене  преди поставяте хляба си в BALMUDA. Използвайки малка  чаша с вместимост 5 милилитра (включена), добавете малко вода към всяка сесия за препичане и следвайте удобното ръководство за препичане, което е отпечатано върху горната част на тостера (3,5 минути за английски кифли или 5 минути за багел), за най-перфектно препечен хляб или сладкиши. BALMUDA може да върне към живот кроасан или леко сух хляб със своята технология за задушаване.

Why the Balmuda Toaster Is a Game-Changer in My Kitchen | Vogue

Използвайте стандартния режим на фурна (без пара) за печене на бисквитки или претопляне на замразена храна. Прецизният контрол с три температурни зони създава превъзходни контрасти на вкус и текстура: хрупкав и пикантен на повърхността, влажен и пухкав отвътре. Японски дизайн с култови последователи в Япония. Компактният дизайн на тостера акцентира върху всеки кухненски декор или плот. За изобилие от хляб Изберете от режимът сандвич хляб, занаятчийски хляб, пица/багел и сладкиши за перфектно препичане и подгряване. Режим сандвич хляб. Този режим е идеален за ежедневен тънък хляб и английски мъфини. Той осигурява вкусен контраст между свежа външност и влажен интериор. Регулирайте таймера, за да получите желаното ниво на златисто покритие. Режим за занаятчийски хляб. Този режим на високотемпературно препичане е предназначен да изведе пълната текстура и аромат на занаятчийски хляб. Той осигурява хрупкава повърхност, като същевременно запазва вътрешната еластичност на хляба. Дори влажният хляб придобива препечен оттенък, все едно е бил изпечен на сухо от готвач, идеален за квасен или ръжен хляб.

For mom - All's Well by Nadine Zylberberg

Режим пица. Известно е, че пицата е най-проблемното ястие за претопляне, затова тази настройка е специално създадена за нея. Чрез препичане по-силно отгоре, отколкото отдолу, този режим е идеален за хляб, който изисква хрупкава основа с разтопени гарнитури. Гевреците също блестят в този режим, тъй като ще се препичат до златиста повърхност, като същевременно запазят дъвчащата си текстура. Идеален и за тост със сирене. Режимът за сладкиши. Проектиран да имитира пещ за пекар, този режим възпроизвежда вкуса, текстурата и влагата, които някога можеха да бъдат изпитани само с прясно изпечен хляб. Маслените кроасани стават топли и хрупкави, без да прегарят. Загрятите багети остават леки и ефирни отвътре с чудесно хрупкави отвън. Ролцата излизат горещи – дори в центъра. Нежно затопля, без да покафенява.

二子玉川 蔦屋家電」一人暮らしオススメ家電9選|レッツエンジョイ東京

Режим фурна. Използвайки топлина без пара, този режим предлага три различни температурни настройки (175°С/ 305°С / 230°С) точно като традиционна фурна. Това е чудесен начин да приготвите различни по-малки ястия, като например гратен, бисквитки или дори замразени храни, които могат да се приготвят във фурната. Всеки режим идва с предварително зададени температури, налице е и таимер. Тостерът BALMUDA – с леко грубо усещане, перфектно претеглен циферблат и прозорец, който наподобява пещ на дърва. Този уред е проектиран да предизвиква носталгия и вълнение, докато създавате своя перфектен тост. Пекарната се предлага на цена от 299 долара.