продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

въздухо пречистватели

Eteria система за дифузно пречистване и мониторинг

Нека да ви представим Eteria, която предефинира концепцията за пречистване на въздуха, благодарение на система за дифузно пречистване и мониторинг. Eteria, всъщност е гъвкава и адаптивна по отношение на позиционирането. Eteria означава компактност, отлична производителност, устойчив дизайн, философия за нулеви отпадъци и авангардна технология на ниска цена. Често срещано предположение е, че докато въздухът отвън определено е замърсен, докато въздухът, който дишаме вътре, е чист. Но това е погрешно – често въздухът в домовете ни съдържа повече замърсители, отколкото въздухът навън! Подобрявайки качеството на въздуха, който дишате, ще подобрите всеки аспект от живота си. Eteria се състои от 2 различни части: пречиствателното устройство и модули за наблюдение (пречиствателят на въздуха и мониторните станции). Благодарение на интелигентна мрежа от модули в стайте на вашото жилище както и мобилните пречистватели, Eteria извършва цялостно картографиране на вашите пространства, за да елиминира замърсителите и да пречисти всеки ъгъл на вашия дом.

Vitesy EN - New Energy Organism

Можете да наблюдавате качеството на въздуха и нивото на замърсяване на всяка стая, за да го пречистите. Пречистващото устройство може да бъде свързано към модула за наблюдение чрез магнитен конектор. Модулът за наблюдение е сърцето на Eteria и има 3 висококачествени сензора: температура, влажност и ЛОС (летливи органични съединения). Благодарение на светодиодите той веднага ще ви даде намек за качеството на въздуха в стаята. Вашият първи главен модул се свързва с домашната ви мрежа чрез WiFi  всички допълнителни сателитни модули ще се свържат с главния модул чрез Bluetooth. С приложението Vitesy Hub можете да контролирате данните в реално време за качеството на въздуха в домовете си.  Можете да изберете от автоматична, безшумна, стандартна, производителна, персонализирана програма и програма с таимер. Eteria използва най-новото поколение фотокаталитична технология, Благодарение на мощни наноматериали технологията за пречистване на Eteria произвежда свободни радикали, които атакуват молекулите на замърсителите, разрушавайки техните химически връзки и ги превръщайки в безвредни вещества.

Eteria използва технология за почистване, която благодарение на два филтъра може лесно да унищожи замърсителите във въздуха. Има външен предфилтър, в наречен Advanced  това е тъкан, която блокира големи частици, като частици, прашец, пърхот, и прах. Може просто да се свали и да се пере. След това въздухът се пренася в ядрото на Eteria, където намираме иновативен фотокаталитичен филтър от последно поколение. Това е керамичен филтър който има специален дизайн, като максимизира външната повърхност и съответно ефективността на фотокатализата. Използва се последно поколение модифицирано нано-покритие от волфрамов триоксид (WO3), което се активира с видима светлина (Eteria не използва UV светлина). Всъщност фотокатализата е химична реакция, която имитира фотосинтезата на хлорофила. И двата процеса абсорбират замърсителите във въздуха и ги превръщат в прости и безвредни елементи. Eteria може да се превърне в безвредни вещества като дим, микроби, мухъл, ЛОС и по-специално формалдехид, миризми, NOx, както и до улавя микро частици с големина PM10, PM2.5 PM1.0.

През системата може  преминат до 30 кубични метра въздух за час.  И двата филтъра на Eteria не се нуждаят от смяна, защото върху тях не се събират замърсители . От едната страна можете да измиете нанокерамичния филтър под чешмяна вода, да го оставите да изсъхне и след това да е готов за употреба отново. От другата страна външният филтър може лесно да се пере в пералня. По този начин ще премахнете ненужните отпадъци и допълнителни разходи. Eteria е изработена от 100% рециклирана пластмаса. Тя може да се постави във всяка стая според нуждите. Дишането на чист и свеж въздух, докато работите с Eteria, ще подобри вашата производителност и качеството на живот. Тя, създадена да живее в хармония с пространствата и хората, които живеят там. Eteriaсе предлага в Indiegogo с цена от 339 долара с отстъпка от 38%  от пазарната цена която ще е  549 долара.  Ще получите 2 модула за наблюдение (1 основен и 1 сателитен) + 1 пречистващ модул. Наблюдавайте 2 стаи идновременно с възможност да местите пречиствателя.