продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

ACPOTEL иновативен достъпен и практичен бинокъл

Отиваме там, където никой бинокъл не е ходил досега – защото бинокълът трябва да прави много повече от това просто да увеличава това, което достига отвъд окото. Иновативен екип напълно преразгледа концепцията на бинокъла от самото начало, връщайки се към първите дни на бинокъла през 1702 г. Чрез цялостен редизайн и анализ на най-разочароващите недостатъци на бинокъла, те създадоха ACPOTEL иновативен бинокъл с по-голям екран, с вградена функция за нощно виждане, която издържа до 5 часа с едно зареждане, и силата да вдъхне живот и светлина на тъмнината, както никога досега в историята. С вградена акумулаторна литиева батерия от 2000 mAh можете да използвате повторно своя бинокъл за нощно виждане отново и отново, без да е необходимо постоянно да презареждате. Бинокълът за нощно виждане, ви обещават до 8 часа непрекъснато захранване, при изключено IR (инфрачервено осветлениев) Освен това можете да презареждате батерията до 20 000 пъти.

Батерията на ACPOTEL превъзхожда по отношение на икономия на енергия, екологичност и удобство,  всяка друга алкална батерия?Трябва да споменем че тя  тип 18650 и тежи само 43g, което прави бинокъла ACPOTEL още по-лек и по-преносим.  Изработен от здрава, но лека и устойчива на удар силиконова външна част, бинокъла ACPOTEL е ерхономичен и компактен.  Модифицираната конструкция на бинокълът се отличава със спестяващ пространство тринокулярен дизайн, който осигурява по-впечатляваща визуална яснота рязко и контрастно изображение дори при най-сложните условия. Благодарение на пълната оптична система с множество покрития, при дъжд, блясък или сняг,  този бинокъл за нощно виждане ще види всичко – и вашето присъствие никога няма да бъде разкрито, благодарение на технологията за скритите лещи. Можете без усилие да регулирате ъгъла на наблюдение, да проследявате цели със скорост и гъвкавост и да се потопите в заниманията си с професионализъм и прецизност.

ACPOTEL има три режима на наблюдение: режим на игра, професионален режим и чист режим. Според сцената, която наблюдавате, можете да зададете различни режими. Батерията, която захранва ACPOTEL, поддържа 3-степенно регулиране на IR яркостта с дължина на вълната 850nm. Вижте по-далеч, вижте по-прецизн с по-голяма яснота от всякога на разстояние до 500 метра. С двойно IR осветление с дълги и къси светлини, ACPOTEL без усилие се адаптира както към къси, така и на дълги разстояния. Всеки чифт бинокли ACPOTEL за нощно виждане е оборудван с 4,5” HD IPS екран, обещаващ по-широк прозорец за гледане. Регулирайте експозицията, ISO и много други. Обикновено при увеличение на изображението драстично се намаляване на качеството на изгледа. Всичко това се променя с ACPOTEL, предлагащ 5X оптично увеличение и 8X цифрово увеличение, като същевременно поддържа целостта и качеството на изгледа ви с всяко постепенно увеличение.

От спиращи дъха неподвижни изображения до хипнотизиращо видео, ACPOTEL улавя всичко дори в пълен мрак. Снимане с едно щракване и лесна работа, бинокълът е удобен за използване. С вграденото 8GB съхранение на ACPOTEL, което може да съхранява до 1000 висококачествени изображения или 120-минутно видео. Имате нужда от повече пространство? налице е слот за собствена 32GB карта с памет. Трябва да видите това, което сте заснели на по-голям екран? Свържете ACPOTEL към външен компютърен дисплей чрез USB 2.0 трансфер на данни и увеличете красотата на вашето приключение. Цената на ACPOTEL в Кickstarter е 179 долара Вземете 40% отстъпка от цената на дребно която ще е 299 долара.