продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Zhiyun Smooth 5 за кинематично заснемане със смартфон

Zhiyun Smooth 5 прави възможно кинематографичното заснемане с вашия смартфон. Стандартният за индустрията 3-осов дизайн позволява движенията във всички ъгли да бъдат невероятно плавни, дори при екстремни ъгли. Възползвайте се от пълния контролен панел, съчетан с приложението ZY Cami, можете да снимате всичко, което искате, всичко, което правите, и всичко, което обичате. Zhiyun Smooth 5 беше значително подобрен в сравнение с предшественика си, което подобрява изживяването на потребителя. Този по-малък, по-лек и преди всичко по-здрав 3-осен стабилизатор е предназначен за използване със смартфони с тегло до 320 грама. Въпреки че Smooth 5 е по-малък, той съдържа огромно количество функции, подобрения в дизайна и технологии в компактен дизайн. Zhiyun Smooth 5 е проектиран да предоставя изключителни функции на създателите, които използват мобилния си телефон, за да заснемат своите видеоклипове.

SMOOTH 5 スマートフォン用ジンバル 電動スタビライザー スマホジンバル ブラック 国内正規品

Използвайки безплатното приложение за изтегляне ZY Cami, можете да използвате функции, като SmartFollow, управление с жестове, timeplapse, hyperlapse и motionlapse. Управлението на Smooth 5 намалява необходимостта от докосване на екрана на телефона си, като минимизира случайните вибрации по време на запис. По-лесно и по-безопасно филмово изживяване благодарение на професионалните стоманени магнитни мотори и подобрен алгоритъм. Благодарение на значително подобрените двигатели и подобрения алгоритъм, можете дори да монтирате вашия смартфон с външни обективи към стабилизатора. Подобрената съвместимост позволява на телефона да се монтира дори с широкоъгълни, телеобективи, рибешко око и макро обективи. Системата Anti-shake противодейства на нежелани движения и вибрации на смартфона, които иначе биха създали размазани изображения по време на заснемане. Когато повечето системи против разклащане решават това чрез изрязване на част от изображението, Smooth 5 запазва оригиналното видео качество на смартфона.

Zhiyun Smooth-5 3-Axis Smartphone Gimbal Black SMOOTH-5-KIT - Best Buy

Поставката за телефон има магнитни контактни точки отгоре и отдолу за закрепване на включената LED лампа с 300 лумена, идеална за осветление на малки пространства до 15 квадратни метра. LED лампата се захранва от стабилизатора. Можете да прикрепите до две LED лампи с 300 лумена към Smooth 5 за 360° всестранно осветление. Различни цветни филтри по ваш избор, осигуряващи различно осветление в различни ситуации за вашия разнообразен стил на заснемане. Джойстик с кръгла капачка, оптимизиран контролен панел и колело за регулиране осигуряват по-добро изживяване за потребителите за да проверяват и регулират състоянието на стабилизатора, докато променят параметрите на камерата в движение. Smooth 5 има голямо колело за фокусиране от лявата страна на дръжката, и бутон в долния десен ъгъл, който превключва между функциите за фокусиране и увеличение. Превъртаите или изберете настройки с централния бутон. Или изберете бутона за показване на параметри, за да превключите между режим на готовност, режим на снимка и пълен автоматичен режим.

Режим Vortex (V), който ви позволява да правите 360-градусово въртящо се вихрово движение за по-динамично заснемане на изображение. Други режими, включително POV, PF Pan Follow (телефон следва дръжка да се движи в хоризонтална посока) L (Режим на заключване) и F Follow Mode (движи и се накланя заедно с вас, докато завъртате стабилизатора наляво и надясно) режимите се поддържат за още по-кинематографично снимане с вашия смартфон. Smooth 5 се захранва от акумулаторна вътрешна литиево-йонна батерия и издържа 4,5 часа при пълно зареждане, когато LED лампата се използва на максимална мощност. Захранван от 2600mAh батерия, SMOOTH 5 може да работи до 12 часа (тестван с напълно балансиран кардан). Времето за зареждане е поне 2 часа. В режим на готовност, Smooth 5 издържа 25 часа при пълно зареждане на батерията. Зареждането става с включения USB-C кабел. Zhiyun Smooth 5 се предлага на цена от 229 евро.