продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Модулните инструменти на Windeler

В днешно време да създадеш уникална концепция за мулти инструмент е наистина забележително. Това което предлагат от Windeler е една наистина впечатляваща  иновация и преоткриване на многофункционалният дизайн.  Windeler ви предлага ръчни инструменти, които се свързват заедно с помощта на неодимови магнити. Това ви позволява да ги сглобявате във всяка комбинация, за да създадете своя личен стек. Можете да добавяте и премахвате инструменти с едно лесно движение. Инструментите на Windeler са отделни модули, предназначени да се използват самостоятелно. Всеки инструмент може да се комбинира с всеки друг от широка налична гама. Инструментите се захващат заедно с помощта на магнитна връзка. Инструментите се състоят от корпус, изработен от висококачествен материал и магнитен конектор. Windeler предлага инструменти изработени от титаниева сплав клас 5 (Ti6Al4V). Този материал е лек, здрав и не корозивен.

Windeler Modular Titanium Multi-Tool | HiConsumption

Инструментите са втвърдени с плазмен нитрид, за да им придаде супер твърда молекулярна обвивка.  Използваните неодимови магнити са с най-висока якост, обвити в защитна неръждаема обвивка. След това магнитният модул се притиска в тялото на инструмента. Инструментите се свързват с всички други в цялата гама, но са проектирани да функционират самостоятелно. Точно както би трябвало ръчният инструмент. Размерът на всеки инструмент е внимателно обмислен, за да се увеличи максимално функцията за индивидуална употреба. Това заобикаля неудобството на стандартните мултиинструменти. Повечето приключенци спортуващи на открито се радват на редица дейности. Можете да катерите, да сърфирате и да карате колело в един и същи ден или седмица. Инструментите на Windeler се разглобяват с едно лесно движение, така че когато се замърси стека, просто го разглобете и почистете.  Windeler разбира вашата нужда от адаптивност . Иинструментите могат да се сглобят във всяка комбинация.


Можете да носите един или да вземете толкова, колкото са ви необходими за вашата дейност. Това е набор от инструменти, който се адаптира към вашия начин на живот. Всеки от инструментите излиза от стека за лесна употреба. Изберете инструмента, от който се нуждаете, издърпайте го с едно лесно движение и го използвайте. Когато сте готови, щракнете го обратно в стека. Толкова е лесно. Ножът е героят на гамата с инструменти. Той е проектиран да бъде универсален предмет за ежедневно носене. Страхотен универсален и много утилитарен. Той е супер тънък с дебелина 4 мм и много лек само с 35 грама. Изработен от неръждаема стомана AUS10. Напълно заточена. Дръжката от  олекотена конструкция с лесен централен бутон за освобождаване и фиксатор на топката. С  голям отвор за карабина, достъпена при отворена или затворена позиция изработена от титаниева сплав.

Към дръжката или самостоятелно могат да се добавят по избор  редица инструменти като: Отварачка за бутилки, Лост с плоска глава, Шестостенни накрайници – 3 мм, 4 мм, 5 мм и 6 мм, Верижен разделител, Конусен отвор за ключ, Восъчен гребен и стриппер, Ключ с шестостенна перка, Плосък ключ с перка, Инструмент за клапани. Всичките изработени от плазмено закалена титанова сплав. Носете ги самостоятелно или ги сдвоете с другите ни инструменти, за да създадете идеалната си настройка. Несъмнено набора от инструментите ще задоволят  вашите предпочитания за вашето хоби или волни приключения. Цената на инструментите на Windeler започва от 49 британски лири с  25% отстъпка от прогнозната цена на дребно,  но тя може да варира в зависимост от броят и видът на добавяните инструменти.