продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

въздухо пречистватели

LG PuriCare AeroTower пречиства загрява и охлажда въздуха

LG пуска нов уред на CES за 2022 година: PuriCare AeroTower. Това е домашен уред три в едно, който може да пречиства, загрява и охлажда въздуха. Разработен от самото начало, за да отговори на нуждите на днешния начин на живот у дома, изцяло новият вентилатор за пречистване на въздух PuriCare™ AeroTower предлага персонализиран комфорт, който прави всяка дейност на закрито по-приятна и удобна. LG PuriCare AeroTower е идеален за целогодишна употреба, доставяйки чист въздух на 360 градуса в един от трите режима на въздушния поток: режим на отопление, режим на вентилатор и режим на дифузия. Използвайте режим на отопление за взрив от топъл въздух в студен ден, максимум до 30 градуса по Целзий, способен да увеличи температурата на въздуха в стаята с пет градуса по Целзий за по-малко от 10 минути.

Режим вентилатор създава освежаващ бриз и осигурява персонализиран комфорт с 10 нива на интензивност на въздушния поток. Режимът на дифузия (това е пасивното движение на молекулите от зона с висока концентрация към зона с ниска концентрация). осигурява оптимално качество на въздуха в помещенията през всеки сезон, доставяйки чист, филтриран въздух нагоре и навън през дифузора Air Guard за по-широка и по-мощна циркулация на въздуха. Използвайки собствената технология на LG Air Valley, пречиствателят на въздуха създава каньон от въздух, който следва дадена повърхност. Обикновено известен като ефект на Коанда,(тенденцията на движеща се течност или газ, да се прикрепи към повърхност и да тече по нея) този резултат е постоянен, комфортен бриз, който може да се усети в цялата стая.

Заострените вертикалните ребра на PuriCare AeroTower са безшумни, излъчват само 23 dB шум от вятъра, а елегантният цилиндричен дизайн предлага модерна естетика, която пасва добре на всеки тип декор. Най-новият модел PuriCare на LG ще се предлага в два фини и изискани цвята, бежов и сребрист. LG PuriCare AeroTower е сертифициран от международна агенция за тестване като IBR Laboratories за подобряване на качеството на въздуха в помещенията. Многостепенните истински HEPA филтри улавят 99,97 процента от различни видове частици с размер от 0,3 микрона. Допълнително предимство идва под формата на технологията LG UVnano™, която използва ултравиолетова-C светлина за намаляване на присъствието на бактерии, които често се събират във вентилатора. Заедно с производителността и стила, най-новото решение за грижа за въздуха на LG предоставя изключително удобство и внимание към потребителското изживяване.

Клиентите могат бързо да проверяват различни данни за качеството на въздуха в помещенията на яркия LCD дисплей на пречиствателя или в безплатното мобилно приложение LG ThinQ™. Приложението за Android и iOS също така позволява устройството да се наблюдава в реално време и настройките да се коригират извън дома. „Нашият нов вентилатор за пречистване на въздух PuriCare AeroTower е проектиран с мисълта за днешната тенденция на домашен начин на живот“, каза Лю Дже-Чеол, президент на компанията за домашни уреди и решения за въздух на LG. „Независимо дали охлажда, нагрява или пречиства, това устройство прави всичко и изглежда страхотно, докато го прави.“ За да изпитате новия PuriCare AeroTower на LG, можете да посетите виртуалния изложбен щанд на LG на CES 2022, започващ на 5 януари. Засега AeroTower на LG, се предлага в Южна Корея на цена около 1086 долара.