продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

LASERCUBE 100 ултра преносим лазерен гравир

Нека да ви представим LASERCUBE 100 един наистина компактен и ултра преносим лазерен гравир от следващо поколение, който работи с приложение, за да ви позволи да качвате любимите си изображения, текст и дизайн и да ги гравирате върху различни материали. Лазерният гравир тежи само 190 грама и е по-малък от IC карта. Той ви предоставя лесно гравиране с приложение за смартфон и ви дава повече свобода чрез оригиналния си дизайн! Налице е USB кабелна връзка! Можете да създавате не само на закрито, но и на открито.Това е едно наистина мобилно устройство. Съвместим е с голямо разнообразие от материали като ви помага да превърнете ежедневните си предмети в единствени по рода си уникати! Самото устройство (лазерната глава) е с размери 5,5 x 6 x 6 см и като теглото му от 190 гр го прави, по-леко от смартфон. Гравират е компактен, но с максимален обхват на гравиране 100 x 100 мм! LASERCUBE 100 може да работи с 5V / 2A мобилна батерия!

Идеален за навсякъде и по всяко време! можете да го носите и използвате у дома, на път или на много други места. Оборудван е с 500mW / 405nm висококачествен полупроводников син лазер. с резолюция 0,01 mm лазерна глава с ниска дифузия, което му позволява да произвежда изображения с текст и фини линии с висока разделителна способност.  Дори най-финните ви творби ще бъдат изобразени с много детайли. Вграденият модул с насочено управление позволява равномерен лазерен изход което позволява краищата на изображението да бъдат  финно гравирани и ясно очертани!  Тои има регулируема височина и ъгъл, като може да се гравира върху вертикални елементи като столове, рафтове и други. Може да работи с Bluetooth връзката, не се изискват сложни настройки. Просто свържете към специалното приложение и всеки може да го управлява! Няма нужда от тромава настройка на компютъра! Само с няколко щраквания с телефона си и сте готови.

Просто качете любимите си изображения и дизайни чрез Bluetooth връзка в специалното приложение и всеки може лесно да отпечата свои собствени дизайни! Може не само да качите своята творба, но и да я редактирате чрез смартфона си. С функцията за изтриване просто прокарайте пръста си върху областта на изображението, която искате да изтриете, и нежеланата част ще бъде изтрита. Можете също да добавите текст към любимите си изображения от специалното приложение. Можете да гравирате върху различни материали, като например картон, дърво, бамбук, плат, кожа, филц, пластмаса, плодови кори и др. Висококачествен лазер може да среже тънки материали като хартия, дърво, плат, пластмаса и др. с дебелина до 1 мм. LASERCUBE 100 има функция за предварителен преглед, която позволява позицията на гравиране да бъде показана чрез приложението! Можете да проверите областта и позицията на гравиране, докато правите корекции.

Bluetooth свързаността означава, че не се нуждаете от Wi-Fi, за да го използвате! Поддържа много файлови формати. (JPG, JPEG, PNG, BMP, PDF и др.) Гравирът прилага проверка преди гравиране, код за сигурност, има автоматично изключване, специален щит и засенчващи очила за допълнителна безопасност и сигурност. Поддържат се Android 4.4 и по-нова версия и iOS 8.0 и по-нова версия. Самият лазерен модул не изисква консумативи; внесеният от Германия полупроводников лазерен източник може да работи повече до 10 000 часа. Ако го използвате по 3 часа на ден, лазерът може да издържи поне 9 години.  LASERCUBE 100 преобръща образа на гравиращите машини, които са тежки и трудни за носене.Тази компактна машина наистина ще ви предостави възможност да работите мобилно. Малкият лазерен гравир се предлага в Kickstarter на цена от 365 долара с 35% отстъпка.