продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Ninebot KickScooter Air T15 решение за градско пътуване

Настоящата пандемия ни показа , че намаляването на броя на превозните средства на улицата има положително въздействие върху нашата околна среда, което също е по-добро за нашето здраве. Реално погледнато, не можем да държим превозните средства извън пътя, но това, което можем да направим, е да приемем енергийно ефективни алтернативи като Ninebot KickScooter Air T15 на компанията  Segway – по-лесно за пътуването ви и за по-чисто бъдеще на планетата! Електронният скутер е проектиран, като се имат предвид нуждите на някой, който пътува ежедневно в града. Така е направен преносим и ​​лек тъй като буквално се сгъва наполовина, и е  с тегло 10 кг което го прави изключително удобен вариант. Ninebot KickScooter Air T15 е безпроблемен, компактен и семпъл по своята форма. Дизаинерският екип  зад Air T15 усъвършенства ергономичния дизайн, използвайки леки, но най-издръжливи материали за елегантна и футуристична естетика.

Корпусът на Air T15 е направен от алуминиево-магнезиева сплав, за да осигури по-лека, но по-здрава и по-надеждна работа. Това също така гарантира, че конструкцията на тротинетката е устойчива на вода, устойчива на корозия и е екологична. За разлика от много други сгъваеми скутери, налични на пазара, Air T15 се сгъва точно наполовина. Веднъж сгънат, Air T15 е с ширина само 22 см. Когато тротинетката е сгъната, кормилото ще се прибира самостоятелно, оставяйки ви безпроблемно потребителско изживяване като никой друг. Размерът на сгънатия корпус е плосък и компактен, който може лесно да се съхранява независимо дали е в метрото или в багажника на колата. Air T15 е проектиран да може да се плъзга като куфар, веднъж сгънат. Четирите режима на каране позволяват на ездачите да превключват лесно в зависимост от поводите на каране.

Те идват с предварително зададено ограничение на скоростта Такива режими включват Пешеходен режим – 6 км/ч Енергоспестяващ режим – 10 км/ч, Стандартен режим – 15 км/ч и Спортен режим 20 км/ч. Тротинетката осигурява  15 км  максимален обхват. Иновативната регенеративна спирачна система превръща вашия е-скутер в електрическо превозно средство, захранвано от електричество и рециклирана енергия от карането. Колелата са в състояние да трансформират енергията, която се улавя по време на спиране, в мощност и да я съхраняват в интегрираната литиева батерия. Таблото за управление без рамка на Air T15 е вградено с LED nixie дисплеи и ви предоставя удобството да наблюдавате скоростта, живота на батерията, режимите на каране, Bluetooth връзката, състоянието на круиз контрола и съобщенията за грешки на скутера с едно щракване.

За да подобри допълнително потребителското изживяване, е проектирано DIP набор от електрически ключове, за да могат потребителите да включват/изключват захранването, да контролират светлината и да променят режимите на каране. Бара и задни светлини на Air T15 са проектирани да осветяват пътя ви със стил. Ездачите могат да избират от три цвята при различни сценарии: монохроматично, пълноцветно или аварийно осветление. Приложението Segway-Ninebot е достъпно за iOS и Android с интегриране на Bluetooth свързаност, персонализиране на цветовете на LED околната светлина, табло със статистика за каране на живо и други. Тротинетката Air T15 се предлага с цена от 820 долара.