продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

проектори

Piqo мощен HD проектор с екран до 240 инча

Добре дошли в следващото поколение забавления в движение. Piqo е мощен HD проектор, който превръща гледането на филм в кинематографично изживяване. С функции като вграден WiFi, Bluetooth, Hi-Fi високоговорители, дублиране на екрана, офлайн съхранение и над 5 часа живот на батерията, ще можете да се насладите на пълно HD кино изживяване навсякъде. И когато приключите, можете да го поставите в джоба си. Piqo може да е малък, но трансформира вашето гледане на телевизия или филми. Не само проекцията е огромна. Piqo може да се свързва безжично с вашите устройства или чрез HDMI или USB, което го прави универсално видим, споделен, преносим и още по-мощен. Тои представлява куб със страни от 5,7 сантиметра. Piqo осигурява резолюция от 1080p, с широк екран до 240 инча. Яркост от 200 ANSI лумена. Операционна система Android. Netflix + YouTube по всяко време и навсякъде 5 часа време на възпроизвеждане и автономност на батерията. Интелигентна проекция с автоматична корекция на трапецовидните изкривявания. Piqo е най-малкият проектор в своя клас. С размери които му позволяват, той да може да се побере в джоб, малка дамска чанта или куфарче с лекота.

Лесно го носете на работа, училище, партита или къмпинг пътувания за часове музика, филми и игри.  Иновативният дизайн на Piqo е компактен, издръжлив и интуитивен за използване. Piqo е проектиран да бъде проектор, който може да се пренася без усилие от място на място. Като ще имате кинематографична мощност и Hi-Fi високоговорители със себе си, където и да отидете. Вградените високоговорители на Piqo елиминират всяка нужда от преносими аудио устройства, за да се наслаждавате на любимите си филми, предавания и музика в движение. Насладете се на отчетлив звук с нюансирани средни тонове и дълбоки баси, които съперничат на високоговорителите в много телевизори. Използвайки Wifi или Bluetooth, Piqo може да прехвърля всичко от всяко ваше устройство върху всяка повърхност. Достъп до любимите си снимки и видеоклипове от вашия телефон или iPad и ги предавайте безжично, за да могат всички ваши приятели и семейство да се насладят. Или контролирайте работната си презентация от телефона си, докато я поставяте на стената, за да я види офисът. Интуитивен и чувствителен на докосване, можете да правите всичко на Piqo с един пръст.

Неговата горна сензорна повърхност ви позволява да избирате вашите медии, приложения и други с просто плъзгане и щракване. Още пет сензорни икони около централната сензорна зона улесняват управлението на силата на звука, размера на екрана и навигацията. Няма да е необходимо да прекъсвате презентацията или любимия си филм, за да коригирате картината или силата на звука. Piqo проектира ясно и отчетливо HD изображение на до 240 инча, над два пъти по-голям дори от най-големите телевизори, предлагани в търговската мрежа. С 50 часа възпроизвеждане на музика и 5 часа време за възпроизвеждане на видео, Piqo надделява над конкурентите си с живота на батерията. Функцията за бързо зареждане на Piqo гарантира, че никога няма да останете без прожекционно захранване. Само 15 минути време за зареждане могат да захранват Piqo за един час възпроизвеждане на видео. Piqo е съвместим с 3 милиона приложения и и е свързан с Google Play Store. Предавайте поточно или изтегляйте любимите си предавания от Netflix или YouTube, пускайте Candy Crush, управлявайте календара си и други.

Windows, Android, iOS – каквото и да е вашето устройство, Piqo може да се свърже с него безпроблемно и незабавно. Свържете се с телефона или компютъра си за работа, видео чат или творчески проекти или се свържете с любимата си игрална конзола. Когато нямате достъп до интернет, все още имате достъп до всичките си медии чрез вътрешната памет на Piqo. Можете дори да изтегляте предавания и филми от YouTube и Netflix за гледане офлайн. Piqo е предназначен да се носи навсякъде и да се поставя върху всички видове повърхности. Ето защо е оборудван с най-съвременни гравитационни сензори, които позволяват автоматично регулиране на ъгъла, независимо каква повърхност използвате. Поставете го на плоска маса, неравен под на палатка или стол за морава. С натискането на бутон проекторът ще коригира собствения си ъгъл. HD видео, приложения, игри, интернет, дублиране на екрана — и това е само началото. Вашият телевизор е създаден да бъде медиен плейър. Piqo е създаден да бъде мощен мултимедиен център, който прави всичко. Никога досега не е имало по-гъвкав проектор в толкова малък пакет. Проекторът се предлага на цена от 399 долара.