продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

ADO A20F най-добрият сгъваем офроуд електрически велосипед

Всеки ден се сблъскваме със сложни пътни условия и неудобни преживявания при пътуване до работното място, независимо дали живеете в големи или малки градове. ADO A20F, е най-новият офроуд електрически велосипед който предлага по-удобно каране дори по неравни, чакълести, хълмисти или други сложни пътища. Оборудван със система за поглъщане на удари за цялото тяло,  която позволява да пътувате, където можете да си представите. A20F е оборудван с интелигентни функции и има всичко необходимо в един велосипед. Електровелосипеда разполага с мощна 10Ah литиева батерия (батерията е подвижна и се зарежда за 4 до 6 часа) и е с удължен обхват от 80 км и максимална скорост от 40 км/ч, ADO A20F ви позволява да пътувате свободно между дома и работата. С гуми от 20 инча и с 10 сантиметра широчина които осигуряват поглъщане на удари от цялото тяло, и ефективно намаляват вибрациите при лоши пътни условия както и осигуряват безопасно изживяване при каране. A20F е със задно задвижване и има 36V / 500W двигател при 380 об/мин, както и висок въртящ момент и ефективност при изкачване

Електровелосипеда разполага със 7 степенна трансмисия на Shimano. Той също така разполага с ултра лек и сгъваем дизайн, който го прави лесен за пренасяне или съхранение във вашата стая, офис, шкафче или багажник. Пълното окачване на  A20F изглажда дори най-трудните маршрути, има шок абсорбираща седалка за допълнителна защита на долната част на гърба. Лесно превключвайте между трите режима на колоездене, (педалиране, асистирано педалиране и изцяло електрически режим) за  да отговорите на вашите нужди. A20F има интелигентната система за контрол G-Drive System която поддържа балансирано движение за приятно каране, което никога досега не сте изпитвали. Тя ефективно се адаптира към вашият стил на каране и намалява загубата на енергия. A20F е проектиран в рамките на двойните режими: Off-road Mode и Quick Dynamic Mode. Можете лесно да превключвате между режимите според вашите предпочитания и състоянието на пътя. Можете също така да контролирате ускорението и мощността чрез педалите и газта.

Ado A20F Folding Electric Bike 500w - Kelstar - Electric Bikes, Scooters & More

Режимът Off-road позволява комфортно каране на плажа или в планината чрез контролиране на електрическото ускорение на педалите. Освен това Quick  Dynamic Mode предлага вълнуващо изживяване, което ви позволява да карате бързо с максимална скорост. Благодарение на неговия усъвършенстван високоефективен DC безчетков мотор , можете да карате своя A20F без педали и да се насладите на различни опции за каране! Двигателят със задна главина осигурява сцепление във всички ситуации на пътя, така че можете да карате навсякъде, където искате, без притеснения! Оборудван с патентована алуминиева рамка, е-колоезденето вече е по-леко и приятно от всякога. Освен това, алуминиевата рамка на A20F е ергономично проектирана, за да бъде едновременно лека и издръжлива за повишена ефективност при каране. Неговата регенеративна спирачна система за възстановяване на енергията, е с коефициент на предаване 3,25 което е златен стандарт, осигуряващ над 92% ефективност чрез сензора за мощност. Освен това системата за управление е идеална за дълги пътувания и бързи скорости.

A20F е оборудван с круиз контрол. Включете го и когато моторът има същата скорост за 5 секунди, той блокира тази скорост и можете да го изключите със спиране. Пригответе се да пътувате свободно от града до провинцията и извън нея. Новаторският 3-стъпков сгъваем дизайн позволява A20F да бъде удобен и компактен макар теглото му да е 29 килограма. Просто отключете заключващата система на рамката и стеблото на кормилото, което отнема само 10 секунди! Може лесно да се съхранява в багажник на кола, да се вземе в асансьори, офиси и др. Вземете го навсякъде със себе си и се насладете на офроуд колоездене. Електровелосипеда се предлага в indiegogo на цена от 899 долара с отстъпка от 30% от пазарната цена която е 1299 долара.