продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

CampStove напълно интегрирана система за готвене на открито

Гриловаите, варете, гответе и заредете с тази напълно интегрирана система. Генерирайте електричество и създавайте бездимни пламъци от дърва с наградената CampStove 2+ Complete Cook Kit, докато приготвяте ястията си с олекотените приставки за преносим грил и чаиник. Включената в ломплекта 100 лумена лампа USB ChromaReal с гъвкав накраиник осветява вашия готварски плот на походната кухня, бъдете подготвени независимо ден или нощ. Представяме ви невероятно интелигентната BioLite CampStove 2+, която ви позволява да превърнете огъня в електричество, което прави тази жизнеспособна опция за използване в отдалечени райони, сценарии за оцеляване или използване когато сте на къмпинг, и ви позволява естествено производство на електричество, за да сте свързани и в безопасност. BioLite CampStove 2+ създава 3-вата електричество от топлината на вашия огън и можете да използвате тази естествена енергия за захранване и зареждане на устройства в реално време или дори да съхранявате енергията за по-късна употреба благодарение на вградената 3200mAH литиева батерия.

Топлината се преобразува в електричество чрез термоелектричен генератор. Това захранва вентилатор и изпраща електричество към USB порт за зареждане. Излишната мощност се съхранява във вътрешната батерия.  Идеален за зареждане на телефони, GPS устройства, таблетни компютри, преносими захранващи банки и фенери за глава и ръчни фенери, за да ви извадят от неприятности! Освен това CampStove 2 ви дава топлина и възможност за приготвяне на храна и варене на вода. С отличената с награди печка на BioLite, патентованата технология за горене създава вихър от бездимни пламъци, като по този начин позволява на потребителите да се насладят на чистият пламък и да отключът потенциала на пръчките и клонките или пелетите като гориво  около вас. Патентованата технология за горене на BioLite изгаря дима, преди той да има шанса да ви попречи. Вътрешният вентилатор инжектира въздух обратно в горивната камера, подобрявайки драстично горенето и създавайки по-чисто и по-ефективно изгаряне.

Чайник BioLite CampStove Kettle Pot за 69.30 лв. | Basecamp-shop

Контролирайте размера на вашия пламък с 4 скорости на вентилатора. Вижте какво се случва във вашата печка с незабавна обратна връзка за регулиране на вашия огън, скоростта на вашия въздушен поток и мощността, налична за зареждане на устройства. BioLite CampStove 2+ работи с чайника BioLite KettlePot с който може да сварете 1 л вода за 4,5 минути и преносим грил за вкусни ястия на дърва. Гответе любимите си ястия на дърва с една от най-леките настолни скари на пазара. Скарата Grilltop има  капак за всмукване на гориво за бързо зареждане. Стоманена решетка на скарата може да се приготвя до 4 бургера. Зоните с висока, средна и ниска температура ще ви помогнат да изпечете храната си на скара до съвършенство.  Чайника BioLite KettlePot  вместимост 1,5 литра е изработен от ултра тънка неръждаема стомана. По-издръжлив от анодизирания алуминий и лесен за почистване, без да се притеснявате от надраскване на материала. KettlePot може да се използва като тенджера, като същевременно се удвоява като чанта за пренасяне. Той покрива нуждата от варене и готвене в едно.

Към комплекта се предлага и преса за кафе. Подобрете вашето изживяване с кафе в лагера с този най-нов аксесоар за KettlePot. Приготвяйте до 6 чаши наведнъж с този инструмент за френска преса без BPA. Лесна за използване за приготвянето на ароматно кафе. Пълният комплект за готвене CampStove несъмнено ви предлага уникално изживяване сред природата. Всеки елемент от комплекта е  добре оптимизиран за да предложи максимална функционалност и да ви гарантира че ще прекарате времето на открито по-най добрият начин, задоволявайки всички ваши нужди. Цената на пълният комплект за готвене на Bio lite  e 249.95 долара.