продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

HOTO интелигентен лазерен далекомер

Представяме ви интелигентният лазерен далекомер HOTO.Той е по-бърз , по-точен, преносим и удобен. Инструмент за всяка професия. Намалете времето за измерване с този удобен лазерен интелигентен инструмент с джобен размер. HOTO е лазерна ролетка, която има само един бутон,  натиснете и задръжте, за да започнете измерването, и просто натиснете отново, за да завършите.  Изключително експлоатационно изживяване за вашия най-голям комфорт.  Инструмента е удобен  за използване за различни измервания като размер на стаята, височина на прозореца и размер на мебелите. Има 2 режима на измерване, които могат да се извършват въз основа на предната или задната част на лазерното устройство.

Задоволете нуждите си от точно измерване. Интелигентното дистанционно лазерно устроиство е оборудвано с два  лазерни далекомери, които ви позволяват да я използвате по най-удобния за вас начин.  Двойните лазерни предаватели на лазерния инструмент за измерване осигуряват серия от сложни измервания в рамките на 0,2 секунди и данните от измерването са стабилни като грешката ще бъде ограничена в рамките на 2 милиметра. Обхватът на измерване е от близо 5 см до 30 метра. Нещо повече, лазерът на лазерната мярка е клас Ⅱ лазер, който е безопасен за човека. Вашите измервания са използвани за съставяне на точен етажен план. Етажните планове да се правят на или да се качват от телефони в продукта и да бъдат нарисувани, измерени и етикетирани. Етажният план може да бъде начертан за измерване.

Измерените данни се маркират автоматично върху избраните линии и системата автоматично ще коригира дължината на линиите според данните. Приложението автоматично ще маркира всички дължини! След като вашите измервания и етажен план са направени, можете лесно да експортирате плана във вашия албум  и от вашият смартфон да го споделите с други.  Използвайте Bluetooth, за да свържете директно продукта към мобилен телефон и автоматично да активирате Mijia App, реализирайки множество практични и лесни за използване функции за разширяване, като бележки за съхранение на данни, картографиране на етажния план и измерване в реалния живот. Патентованият малък жълт пръстен, изработен от гумa, е лесен и удобен за потребителите да държат и фиксират лазерното устройство при измерване.

Инструмента използва OLED екран с ниска консумация на енергия, на който ясно се показват мощността, данните от измерването и състоянието на Bluetooth връзката. Той идва с вградена 200mAh батерия и поддържа бързо зареждане Type-C. Външният вид е доста прост. С високоякостни инженерни материали и UV боя против надраскване, матовата текстура го прави без пръстови отпечатъци. Преносимият размер и уникалният дизайн на форм-фактор осигуряват превъзходно и лесно преносимо използване. Цената на лазерният далекомер е 49.99 долара.