продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

камери

MOZA MOIN компактна камера с балансираща система

Комбинирайки 4K камера с 3-осов стабилизатор и 2,45-инчов LCD сензорен дисплеи, MOZA създаде MOIN, компактна камера с балансираща система, която можете да носите със себе си в джоба си практически навсякъде. Уловете вашите приключения на открито, записвайте празненствата и партита в живота си и създавайте блогове за пътуванията си. С камера с 1/2,3″ сензор, който може да заснема 4K видео при 60 кадъра в секунда и 8 пъти забавен каданс създавайки отлично качество на изображението с нисък шум и ясно записвайки добри моменти. Камерата може да прави 12MP снимки което ви дава възможност да заснемете живота по начина, по който заслужава. MOIN създава остри, ясни и контрастни изображения. Интегрирането на камерата със стабилизатор позволява на MOIN да бъде лек само 176 грама, с повече от 145 минути живот на батерията между зарежданията и има множество функции, които да ви помогнат да създавате професионално изглеждащо съдържание.

Moza launches the Moin Camera, a 3-axis 4K pocket camera with an articulating screen: Digital Photography Review

Обективът има 120-градусов зрителен ъгъл, чудесен за заснемане на селфи видеоклипове или създаване на снимки на огромни пейзажи. Докато блендата с f/2.2 ви позволява да заснемате кадри при слабо осветление. Стабилизаторът разполага с интегриран процесор за изображения,  както и алгоритъм за управление на мотора против разклащане „Deep Red“. Дори докато снимате в движение, MOIN произвежда ултра-гладки кадри благодарение на професионалната технология от кино индустрията и 3-осовата стабилизация. Вградените стерео микрофони осигуряват интелигентно намаляване на шума за отчетливо аудио, което помага на зрителите да се потопят във видеото. Пренесете креативността си на следващото ниво с красивия и иновативен 2,45-инчов сензорен екран, който ви позволява да наблюдавате зрителното поле на камерата и да контролирате всички настройки на камерата. Просто докоснете екрана, за да получите достъп до лесния за използване графичен потребителски интерфейс.

Moza-Moin-camera-yellow2

Изберете режим за проследяване на лица, за да позволите на стабилизатора да следва вашия обект, докато режимите Time-Lapse и Slow Motion ви позволяват да манипулирате времето и движението с MOIN. Все пак фотографите не са забравени с панорамния режим на MOIN, при който карданът автоматично заснема панорамна снимка. Също така, камерата ви позволява да задавате 60-секундни експозиции за нощни снимки. Заснемайте невероятни креативни кадри при слаба светлина като звездите или блясъка на лунната светлина, има и режим на непрекъснато снимане, който прави девет изображения с едно щракване за създаването на панорамни изображения с висока резолюция.

За заснемане на видео можете да записвате по стандартния начин или да влезете в Magic Mode и просто да изберете от вградените шаблони, за да накарате MOIN да създаде вашето завършено видео. След като заснемете вашите кадри, можете бързо и тихо да го прехвърлите на вашия смартфон с режима на интелигентно безшумно предаване чрез Bluetooth или Wi-Fi, а приложението Moza Artist ви позволява да редактирате филма си на вашия смартфон, да добавите филтри, ефекти, музика и други, създавайки излъскано финално видео. Тази компактна камера със стабилизатор несъмнено дава много възможности на любителите оператори в заснемането на впечатляващо видео съдаржание  MOZA MOIN  се предлага на пазара с цена от 299 долара.