продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

BeerDroid eлегантен и стилен модул за домашна бира

Пазарът на домашно пивоварство на практика избухна в редица високотехнологични устройства през последните няколко години, с множество иновативни продукти, които целят да направят варенето на бира по-бързо, по-добро и по-ефективно. BeerDroid от BrewArt е само едно в дълъг списък от подобни устройства, но богатството от разширени функции, които предлага, обещава да бъде нещо различно. Напълно автоматизирана лична система за варене, тя може да произвежда до 10 литра бира наведнъж. Елегантен и стилен модул, който се предлага с множество модерни функции (Wi-Fi свързаност), може да е устройството, което търсите. Тази домашна автоматизирана машина за приготвяне на бира може да произведе пиво просто чрез натискане на няколко бутона. Температурите се следят и прецизно контролират, за да се произвежда бира с изключително качество.  Уредът разполага с LCD екран които е с големи размери, но не е натрапчив. Екранът също така ви дава контрол върху температурата и ви позволява да персонализирате вашата напитка.

BrewArt BeerDroid Beer Brewing Station | The Neiman Marcus 2017 Christmas Book Is Here! Shop the 25 Coolest Gifts | POPSUGAR Fashion Photo 9

BeerDroid се вписва идеално в модерната кухня, позволявайки ви да създавате всеки стил бира у дома, от ейл до лагер и всичко между тях.  Тази автоматизирана система за варене използва технологията, която BrewArt нарича EOF („край на ферментацията“) , която ви позволява да разберете кога бирата ви е готова за преливане в буре. Тази информация се показва и на LCD екрана. Едно нещо, което отличава BeerDroid е използването на готови рецепти. По същество,това са рецепти за някои от най-популярните и най-почитани бири в света.(над 45 рецепти за бира от цял ​​свят). Собствените майстори пивовари на компанията формулират всички рецепти, използвайки само 100% натурални съставки без добавки. BeerDroid идва с технологията Push Button Brewing, която стартира процеса веднага след като натиснете бутона за стартиране. Всичко, което трябва да направите, е да добавите вода и необходимите съставки. Можете да използвате мобилното приложение, за да персонализирате температурата на размножаване на дрожди, температурата на варене, температурата за преливане за да ви помогне да приготвите всичко от обикновена бира до изискани специализирани рецепти.

BeerDroid automated brewing system review | CHOICE

Ако не сте сигурни за настройките на температурата, не се притеснявайте, защото можете да изберете предварително зададените програми Lager и Ale. Можете да разнообразите допълнително разнообразието, като персонализирате рецептата и температурата на размножаване на дрождите. Приложението също така запазва всичките ви настройки на температурата, така че не е нужно да въвеждате числата всеки път, когато варите любимата си бира. След като добавитв съставките затворете капака и задайте рецептата в зависимост от вида от бирата, която правите. Буквално няма какво друго да направите, освен да чакате два дни, докато системата за варене приключи с ферментацията на вашата бира. Последната стъпка газира и прелива в буре вашата бира. Свържете BeerDroid с WiFi мрежата на вашия дом или офис, за да получите достъп до вашата история на пивоварство и напредък, като всички те се съхраняват спретнато в облака BrewArt. Всеки път, когато срещнете някакъв проблем, екипът на BrewArt автоматично ще получи достъп до проблема и ще ви помогне да го разрешите незабавно.

Home page | Brewart

Технологията за край на ферментацията на BeerDroid ви уведомява, че процесът на варене е завършен в момента, в който приключи. Ще получите известие във вашето приложение BrewArt и ще бъде споменато и на LCD дисплея на устройството. След като варенето приключи, трябва да я поставите бирата в буре, което може да не е възможно, ако сте извън къщата или пътувате. Използвайте приложението BrewArt, поставете BeerDroid в режим на съхранение. Той охлажда температурата на бирата, така че маята да не променя вкуса и също така предотвратява изтичането на ароматите, което обикновено се случва, когато престои твърде дълго.След като бирата се свари, е време да опитате вашата фина продукция. BeerDroid се предлага с кран от две части, който е лесен за сглобяване в системата. Това прави BeerDroid изключително достъпен и има собствена система за микропочистване, която действа като дренаж за промиване. Това в краина сметка е страхотна система за домашно варене за всеки, включително начинаещи и опитни пивовари, които са се уморили от дългите дни на варене. BeerDroid  се предлага на цена от 799 долара.