продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Pizzaiolo домашна фурна за майсторска пица

Запознайте се с Pizzaiolo е първата домашна фурна за пица с долен плот, която достига топлина до 400 °C и приготвя автентична пица на дърва за 2 минути. Тя възпроизвежда трите вида топлина, генерирана от тухлена пещ – проводима, лъчиста и конвективна. Система от нагреватели също така възпроизвежда идеалната среда за печене на пици Във вариантите –  Ню Йорк, Пан, Тънки и хрупкави и за Замразени пици. Фурната е окомплектована със системата Element iQ® на Breville  която насочва мощността там, където е необходима, за да осигури идеалните условия за разнообразие от видове пица, включително неаполитанската, която изисква топлина от над  370 °C. Алгоритмите на системата Element iQ® на Breville оптимизират къде и кога да насочват топлината към повърхност на пицата, за да възпроизведат идеалната среда за всеки тип пица, доставят точното количество проводяща, лъчиста и конвективна топлина. Мощността се управлява динамично и се разпределя между три нагревателни елемента в зависимост от избрания тип пица.

Smart Oven Pizzaiolo Pizza Oven – The Domestic Emporium

Независимо контролирани сензори с електронни системи за обратна връзка позволяват на фурната да разгръща различни температури за горната и долната част на пицата. Налице е естествен камък кордиерит който се нагрява бързо и равномерно, за да се поддържа правилната температура, приготвяйки основата на пица до желания завършек, с точното количество потъмняване за класическото покритие като от дърва. .Интензивната лъчиста топлина се контролира равномерно от патентованите нагревателни елементи на Breville, така че вече не е необходимо да въртите храната по време на готвене за да постигнете леопардова петниста кора. Параболичните рефлектори, усилващи топлината, увеличават максимално ефективността на горните нагревателни елементи, като отразяват топлината върху кората. Интегрираният дизайн от плота до врата приближава пицата по-близо до нагревателните елементи.

Is the New Breville Smart Oven Pizzaiolo Worth $800? Here's Our Review

За пици на дърва и пици в неаполитански стил, оптимизираният дефлекторен щит е проектиран да предпазва вашите крехки гарнитури от интензивна топлина, като същевременно отразява лъчиста топлина към кората, за да постигне ефекта на петна от леопард. За други стилове пица, динамичното превключване на вътрешните нагревателни елементи гарантира, че топингите, сиренето и тестото са равномерно покафенени. Pizzaiolo се предлага с набор от предварително зададени функции за готвене, включително автентичната „Wood Fired“, емблематична за Ню Йорк, дълбока и вкусна пица Pan, във стил Thin & Crispy и дори настройка за приготвяне на замразена пица. Впечатлете семейството и приятелите си и създайте автентични домашно приготвени пици с картички с рецепти, създадени от Breville, за да допълнят Pizzaiolo. Напълно персонализирайте как функционира фурната. Ръчният режим ви позволява индивидуално да контролирате температурата на долният плот и горната част и да изберете кои нагревателни елементи да работят.

Изберете идеалната топлина, като изберете само кората, да постигнете равномерно обгаряне върху пицата в неаполитански стил или равномерна топлина за равномерно изпичане за другите стилове, при които гарнитурите, сиренето и тестото са равномерно изпечени. Комбинацията от топлоустойчив преден прозорец с двоен стъклопакет и изолация от множество материали около топлинната камера гарантира, че екстремните температури остават вътре в кухината на фурната, като същевременно поддържат външните повърхности възможно най-хладни. Фурната за пици Pizzaiolo  се предлага на цена от 999,95 долара.