продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Black & Decker’s Bev за професионално направени коктейли

Сега изглежда неизбежно един ден всичките ни нужди от храна и напитки да бъдат доставени под формата на капсули. Keurig ни показа колко лесно е да се направи това с кафето, а сега Black & Decker’s Bev ще направи същото за коктейлите, смесвайки пълни със съставки капсули с пет различни алкохола за тези, които искат изживяването в домашния бар, без да вършат никаква работа. Bev обещава да свърши цялата упорита работа от ваше име и без риск от разливане. Вместо смляно кафе в капсули, Bev използва Bartesian’s коктейлни капсули (продават се отделно), които съдържат съставки за повече от 40 различни коктейла, както и баркод в горната част на всяка капсула, която Bev сканира, за да знае видовете и количествата алкохол, който да разпределя.

Black + Decker Bev: Verrückte Kapselmaschine mischt automatisch Cocktails - Notebookcheck.com News

Black & Decker’s Bev има контейнер за вода, както повечето машини за разтворимо кафе, но включва и места за пет бутилки алкохол: джин, ром, текила, водка и уиски. Потребителите могат да инсталират каквато и марка алкохол предпочитат. Bev използва дълги метални сламки, за да извади продукта от всяка бутилка, въпреки че изглежда има ограничение за това колко висока или широка може да бъде всяка бутилка. Black & Decker изброява съвместимостта като „пет стандартни бутилки от 750 ml, “, което означава, че повечето популярни марки ще работят. Потребителите ще могат да следят колко пълна е всяка бутилка, докато използват Bev, но машината също така автоматично ще открие кога е свършил определен алкохол или когато няма достатъчно за смесване на коктейл с избрана сила, и ще предупреди потребителя, преди да се опита да направи напитката.

Black + Decker Bev: A Capsule Coffee Machine For Classic Cocktails

Машината също така разполага с LED акцентно осветление за осветяване на всяка бутилка и допълнителен парти режим, който ще осветява всяка бутилка последователно за допълнителен слой забавление. Различните капсули за напитки с предварително смесени сокове, горчиви продукти и сиропи, които просто трябва първо да се поставят в уреда. След като шушулката е заредена, можете да изберете колко интензивен искате коктейла, а Bev  прави останалото. Вътрешна помпа изтегля дигитално измерени количества от всяка течност, използва налягане, за да ги вкара в капсулата и да ги смеси, клапаните насочват излишния алкохол обратно към всяка бутилка незамърсена, напитката се излива във вашата чаша и цялата система промива тръбите с въздух и вода, за да се почисти.

Целият процес отнема цели 30 секунди и да, Bev дори идва с настройка за коктейли за хора, които не пият. Bev несъмнено е много по-евтино, отколкото да плащате на професионален барман да смеси напитки за вас у дома но очевидно е не е по-евтино от смесването на вашите собствени. Капсулите Bartesian струват малко над 3 долара всяка (или малко по-евтино, ако ги купувате в опаковки от 32 вместо само осем), а самият Bev ще се продава на цена от 300 долара, когато бъде наличен плюс цената на алкохола разбира се.