продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Smart Oven Air Fryer Pro авангардна фурна за перфектни резултати

Smart Oven® Air Fryer Pro е за готвача, който иска фурна, която може да пече за големи събирания, да пържи любими на семейството хрупкави пържени картофи и и да дехидратира широка гама от здравословни храни. Със системата за управлявление на мощността Element IQ® на Breville това е една наистина авангардна фурна която ще ви осигури оптимално приготвяне на храната. Smart Oven® Air Fryer Pro притежава редица функции сред които е и настройката за супер конвекция която намалява времето за готвене с до 30% и осигурява по-голяма хрупкавост на приготвените храни. Супер конвекцията осигурява по-голям обем въздух, за да осигури бързо и равномерно разпределение на топлината, идеално за пържене на въздух, дехидратация и печене. Дву-степенният конвекционен вентилатор на фурната (Super & Regular) предлага по-голям контрол на готвенето. Добавен е Breville сензор и PID технология за контрол на температурата. С Element IQ – 6 независими кварцови нагревателни елементи преместват силата там, където е най-необходима, над и под храната за перфектни резултати.

Освен това новата система Element IQ осигурява точна температура и време за всяка рецепта. Всеки нагревателен елемент се настройва автоматично, за да отговаря на избраната от вас настройка.  Защо да купувате самостоятелен фритюрник или дехидратор, когато Smart Oven® Air Fryer Pro може да пържи картофи и други любими на семейството и да дехидратира редица храни. Функцията за пържене на въздух комбинира висока топлина и супер конвекция, за да увеличи въздушния поток, което води до вкусно приготвена хрупкава храна. Дехидратирайте различни продукти с гъвкавите температури на фурната, което може да направите с до 4 тави с лекота. Дехидратирането позволява да създавате здравословни закуски като сушени плодове, говеждо месо, сушени домати и други – всичко това без допълнително оборудване. Фурната поддържа температура от 26°C до 230°C. Размерът има значение големият, 28 литра  интериор прави място за препичане на до 9 филийки хляб, или 6 килограмова  пуйка.

Фурната е супер универсална с множество функции за готвене, които да ви насочат към съвършенство: препечени филийки, багел, печене, затопляне, пица, размразяване, пържене на въздух, претопляне, тесто, бисквитки, бавно готвене, дехидратиране . Със системата Element IQ позволява сензорирте на интелигентна фурна да са проектирани за оптимална производителност за управление и поддържане на топлина във фурната. Smart Oven® Air Fryer Pro използва усъвършенстван (цифров контрол на температурата) технология, която автоматично открива и регулира топлината по време на употреба, като гарантира, че температурата се поддържа в оптималния си диапазон всеки път. Независими кварцови нагревателни елементи, разположени над и под храната, са умело проектирани да преместват топлината там, където е най-необходима, като се настройват автоматично към настройката, която изберете, за да осигурят прецизен контрол на температурата за перфектни хранителни резултати.

Една доста уникална характеристика на моделите Breville е функцията за бавно готвене. Фурната  може да готви храна до 10 часа на слаб огън, Това е чудесен вариант да започнете вечерята сутрин за топла и вкусна храна, когато се приберете от работа.  Регулируемите височини на рафтовете оптимизират поставянето на храна и топлинната ефективност. С магнитната поставка за автоматично изваждане е по-лесно от всякога да премахвате горещи предмети. Фурната идва с LCD екран за по-лесен достъп до вградената интелигентна функционалност, давайки ви достъп до всеки процес или функция. Вградената светлина на фурната се включва автоматично в края на цикъла на готвене или може да се смени с натискане на бутон. Интелигентната фурна несъмнено ще ви осигури богат арсенал от възможности за приготвянето на всякакъв тип храна.  Smart Oven® Air Fryer Pro се предлага на цена от 399,95 долара.