продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

SAVA E-Flash най-лекият E-Gravel за приключения по всякакъв терен

За да започнете с вашите приключения на открито и да ви дадем велосипеда за покоряване на всякакви терени, ние ви предлагаме SAVA E-Flash, най-лекият и най-готиният E-Gravel велосипед от въглеродни влакна за приключения по всякакъв терен. Велосипедите Gravel, понякога наричани още приключенски велосипеди, са по същество шосейни велосипеди, предназначени да се справят с различни повърхности, да носят допълнителна екипировка и са подходящи за целодневно каране по по-малко натоварените пътища. Gravel велосипеди стават все по-популярни, така че не трябва да е изненада, че виждаме все по-голям брой от тях. E-Flash E-Gravel е универсален велосипед за различни терени, който улеснява преминаването от павирани пътища към чакълени пътеки и дори офроуд зони! Това е идеалният избор в дни, когато не сте сигурни къде ще ви отведе вашето пътуване!SAVA Gravel Road Bike - Sava Bikes

Електровелосипеда, разполага с карбонова рамка на сравнително ниска цена. E-Flash е проектиран да бъде твърд и стабилен и ефективно да абсорбира вибрациите за ултра-гладко каране! Неговата конструкция от въглеродни влакна предлага изключително лека производителност! Рамката и вилицата от карбон също улесняват вземането и пренасянето, когато е необходимо! Целият електровлосипед  наклонява везните на само 11 кг.   E-Flash осигурява водеща на пазара производителност на  скоростно превключване както и надеждност за авантюристи, пътуващи до работното място и ездачи във свободното време. Той разполага и със 22 скоростно задвижване на Shimano, Джанти Kootu с безкамерни гуми за чакъл WTB Byway 700 x 40c, плюс висококачествени хидравлични дискови спирачки на марката Pro така че можете да спрете бързо и безопасно.

Мощността на ездача се увеличава от разположен в задното колело  350W/36V AKM двигател който осигурява скорост от 40 км/ч.  Мотора  се захранва от 252-Wh интегрирана литиева батерия с гарантиран максимален обхват от 80 км Батерията се зарежда за 3 часа. Ефективен, вграден сензор за въртящ момент контролира мощността за супер гладко каране.  Водачите могат да избират между пет нива на електрическа помощ. Мониторът също така показва данни като текуща скорост и ниво на зареждане на батерията. Бъдете информирани за състоянието на мотора с интелигентен бордови компютър 4-в-1!

Компютърът на E-Flash ви позволява да взаимодействате с мотора ефективно и интуитивно, осигурявайки целия контрол, от който се нуждаете! Можете лесно да го използвате като арматурно табло, управление на осветлението, GPS система в реално време и дори USB преносима станция за зареждане! Sava E-Flash се предлага в Кickstarter на цена за версията за ЕС/UK  2499 евро.