продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

камери

Lanmodo Vast M1 авангардна система за нощно виждане

Нощното шофиране може да бъде трудност за всеки. Тъмнината ограничава нашето съзнание, съкращава времето ни за реакция и поставя живота на хората на карта, особено при лошо време. Това накара екип на Lanmodo да се запита: има ли начин нощното шофиране да бъде толкова безопасно и лесно, колкото шофирането на дневна светлина? Именно този въпрос е в основата да се разработи наскоро модернизирания Lanmodo Vast M1, водеща в индустрията система за нощно виждане с интегрирана камера за управление. Lanmodo Vast M1 не само ще защити вашето нощно шофиране, като осигурява ненадмината производителност на нощното виждане, но също така помага за подобряване на зрението ви при шофиране при неблагоприятни метеорологични условия, като ви дава инструментите, от които се нуждаете, за да запазите своите пътници и себе си в безопасност дори и в най-лошия условия. Lanmodo Vast M1 използва най-съвременна технология, за да осигури уникално и несравнимо нощно виждане. Използвайки множество собствени хардуерни и софтуерни иновации, Vast M1 осигурява ненадмината яснота, дори при най-ниските нива на светлина.

Разбира се, тъмнината не е единственият проблем с видимостта по пътищата. Lanmodo Vast M1 използва собствен DSP чип с усъвършенствани алгоритми за филтриране на изображения, за да генерира ясни изображения и да филтрира визуалния „шум“ от изображенията – позволявайки му да коригира капчици или мъгла, които иначе биха могли да замъглят зрението ви. От дъжд до сняг до мъгла, дори при най-лошите метеорологични условия, Vast M1 е неуморно оптимизиран, за да генерира възможно най-ясни изображения при всякакви обстоятелства. Vast M1 използва широкоекранния монитор и широкоъгълната предна камера, за да осигури широко, регулируемо зрително поле от 75° и невероятно разстояние за нощно виждане от 300 метра. Зрителното поле от 75° на Vast M1 е най-широкият ъгъл, наличен на пазара на видеокамери за нощно виждане, осигуряващ несравнима дълбочина на видимост през нощта. Повечето камери за управление не могат да уловят много светлина в тъмното и дори 4k опциите обикновено представят толкова тъмни изображения, че са безполезни през нощта.

Въпреки това, нощното виждане на ниво звездна светлина на Vast M1 осигурява ясно като ден дори и в най-тъмните нощи, само под звездна светлина. А изключително големият 8-инчов екран на Vast M1 е идеално подходящ, за да ви помогне да видите какво има при всякакъв вид осветление, показвайки 1080p изображения в ненадмината комбинация от ширина и дълбочина на изглед. Широкият ъгъл на зрително поле (FOV) от 170° и разделителна способност 1080p на задната камера предлагат всеобхватна защита, независимо дали пътувате по натоварена магистрала или маневрирате около претъпкан и мрачен паркинг. А с 20 метра разстояние за нощно виждане ще можете да видите какво е зад вас при всяко осветление. Lanmodo Vast M1 поддържа масивно съхранение от 128G, достатъчно за съхраняване на до 28 часа кадри! Вграденият G-сензор на Vast M1 може да открие сблъсъци и да заключи кадрите от произшествието, предотвратявайки изтриването на най-важните кадри.

Ако някога колата ви бъде ударена по време на паркиране, винаги ще можете да проверите записа, за да видите и докажете какво се е случило. Lanmodo Vast M1 използва предна камера за намаляване на отблясъците, за да избегне заслепяването и да коригира преекспонирането. Всеки слой стъкло на патентованата 7-стъклена леща помага за пречупване на входящата светлина, минимизирайки отблясъците. Без значение какво предстои, Lanmodo може да ви помогне да го видите. Това несъмнено е авангардна система за нощно виждане която е стъпка напред в това да даде на  шофьорите повече сигурност и е инструмент за подобряване на сигурността по пътищата. Lanmodo Vast M1 се предлага в Iindiegogo на цена от 199 долара с 48% отстъпка от пазарната цена която ще е 389 долара.