продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

батерии

PDGO банка за енергия с вграден дисплей

С PDGO работата, игрите, четенето, ученето и извършването на почти всяка дейност навсякъде е на път да стане толкова удобно, ефективно и приятно, колкото винаги сте искали да бъде! Добре дошли в новата ера на зареждане на устройства. PDGO е джобен размер, лесен за носене, но изключително мощен USB-C зареждащ с 20W PD като притежава и 1080p дисплей. Вместо да разполагате с множество аксесоари за зареждане и заплетени кабели с външни екрани, PDGO ви позволява бързо да зареждате всяко устройство, докато използвате вграден екран, който можете да използвате като външен екран или като огледален екран. Няма нищо друго подобно. Можете да го носите в джоба си, защото е само 14 см дълъг, 8 см широк и 1,3 см висок. Тежи само 220 грама, колкото iPhone x, и е изключително мощна и гъвкава захранваща банка, която ще зареди всяко устройство, което имате.

https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/fs/aa9ebf134581795.61d842e3806f8.jpg

Но това е и преносимо разширение на екрана, което ще направи работата и забавлението с преносими устройства още по-добро. PDGO разполага с HDMI, USB и Type-C портове. Може да зарежда различни електронни устройства, от телефона ви до камерата ви, без да забравяте лаптопа или конзолата.Неговата съвместимост също така означава, че можете да го използвате като разширителен екран, който ще ви позволи да видите по-подробно на по-голям екран това, което екранът на вашата GoPro камера няма да ви позволи да видите толкова добре. Или можете да отразявате екрана на телефона си или дори вашия Xbox или PSP. С други думи, това е станцията за зареждане, която ви дава енергия и визуализира цял нов свят от възможности! Използвайте екрана на PDGO като SLR визьор, на вашият фотоапарат за да се насладите на увеличение с 10 часа време за HD снимане.

В същото време банката за захранване ще продължи да зарежда вашия фотоапарат с така необходимата мощност, за да работи. 1080p дисплеят на PDGO може да се използва като разширителен екран за почти всяко устройство, от вашия телефон до вашата камера или конзола. Можете също да го използвате като 100% sRGB огледално устройство за показване, което ви предлага много по-преносими опции за скрининг за всякакви нужди от работа, игри или творческа визуализация. Неговата батерия от 10 000 mAh се зарежда за 4 часа. Можете да разчитате на порт Type-C и на двупосочен USB порт PD20W и да се насладите на технологията QC3.0 за бързо зареждане на вашия телефон, GoPro, SLR камера, PSP конзола или дори вашия лаптоп.

PDGO е проектиран със специална зареждаща глава със специална бариера, която помага за разсейване на топлината. Накратко, можете да накарате PDGO да зарежда вашите устройства и да работи като екран на пълна скорост, без никога да достигате повече от 40 градуса по Целзий.PDGO е съвместим с вашия –  Windows или MAC компютър, Смартфон с iOS или Android.  Конвенционална или огледално-рефлексна камера. Екшън камера GoPro или DJI OSMO. XBOX или PSP игрална конзола. Можете да закупите банката за енергия от Кickstarter на специална цена от 170 долара с 37% отстъпка от бъдещата цена на дребно! Очаквана доставка Май 2022 г.