продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

LathePro компактен модулен универсален струг

Мечтали ли сте някога за машина, която би могла да освободи творчеството ви със силата да направите всичко? С LathePro, модулна универсална настолна стругова машина, специално проектирана за домашно „Направи си сам“ и проекти за поддръжка, с която можете да направите всичко. Това е истинска многопроцесова машина, независимо дали пробивате, шлифовате, режете, фрезовате дърво, метал или инженерни пластмаси, тя ще работи като професионалист. LathePro е проектиран с общо 7 функции за всяко домашно творчество, поддръжка или занаятчийски проекти. Основните функции на комбинираната машина са пробиване, рязане и шлайфане, ви позволяват да оформяте материали както никога досега. Функциите на фрезоване, струговане на дърво и на метал са активирани с допълнителни модули.

Гледайте как вашите творения оживяват, докато са оформени от вашите идеи и въображение! Всички части на LathePro се доставят добре предварително сглобени за удобство. Умният дизайн позволява на всеки да започне бързо. Сглобяването и настройката отнема само 30 минути и вашите творения могат да започнат. LathePro е проектиран с предвид възможността за разширяване. Допълнителните модули позволяват множество разширени функции, които ви позволяват да извършвате по-сложни операции. Машината съчетава 3 основни функции – шлайфане, рязане и пробиване, но благодарение на гъвкавия модулен дизайн, можете да трансформирате LathePro в фрезова машина, стругова машина, машина за струговане на дърво и дори ръчен инструмент с различните му допълнителни модули. Възможността за надграждане на LathePro му дава невероятна гъвкавост и позволява на машината да се разширява, както изискват вашите проекти.

Можете да изследвате уникалната си креативност и да се насладите на процеса на изграждане на почти всичко, включително домакински аксесоари, макети, играчки, занаяти, декорации, прототипи и много повече! Ако можете да си го представите, LathePro може да ви помогне да осъществите идеите си! За да предложи изключително безопасна работа за всички потребители, LathePro се предлага с вградени предпазни мерки за предотвратяване на наранявания. Достатъчно безопасно е, че е чудесен начин да накарате децата да започнат да се занимават със занаяти! За допълнителна безопасност той е оборудван и с функции за защита от свръхток и прегряване. LathePro е проектиран с изцяло метална конструкция за по-прецизна и гладка работа. Това е точен и висококачествен инструмент за занаяти и прецизна дърво и металообработка.

LathePro разполага с двигатели на различните модули които са с висока мощност от 36W 12V, и работят с до 20 000 оборота в минута, за да повишят вашата производителност. LathePro има прецизен мащаб с допустимо отклонение от 0,02 мм и крепежни елементи против разхлабване, за да подобри точността на машината. Строгите допуски ви помагат да постигнете прецизна механична обработка за създаване на изящни занаятчийски творби. Несъмнено подобна комбинирана машина дава свобода на въображението като чисто технически  можете да извършвате  обработка на ,материали на професионално ниво. LathePro  се предлага в Кickstarter на цена от 459 долара с отстъпка от 34 % от пазарната цена.