продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

камери

​​DJI Pocket 2 преносима камера с джобен размер

С джобен размер и изключително преносима, ​​DJI Pocket 2 е малка камера, която ви позволява да записвате с една ръка запомнящи се моменти. Създаден за да стабилизира движението и да прави прецизни снимки и плавни видеоклипове, Pocket 2 ви дава свободата да създавате магия под ръка. С тегло от 117 гр , това устройство „всичко в едно“ разполага с 3-осен стабилизатор за плавно движение и лесно управление на въртене и накланяне. Pocket 2 включва сензор 1/1.7″ и широк обектив от 20 мм, ъгъл на гледане от 93°, за да записва до кинематографично видео с 4K и 60 fps при 100 Mb/s. Когато правите 64MP снимки, стабилизираната камера прави прецизни снимки с 8x увеличение и видео с до 4x увеличение при 1080p и до 2x увеличение на 4K видео. Всичко това се записва на microSD карта с капацитет до 256 GB.

Inline - 1Четири микрофона ви позволяват да заснемате подобрено стерео аудио и разполагат с намаляване на шума и функция за увеличение, която следва увеличението на вашата камера, за да заснемете подобрен звук в по-тесен кадър. Технологията DJI Matrix Stereo записва аудио с толкова много реални детайли, че ви позволява да изживеете отново сцената. Използвайте приложението Mimo на DJI и вашия смартфон с iOS или Android, за да излъскате вашите кадри с предварително зададени модели на снимане, движения на камерата, филтри и саундтраци. С приложението може да добавите финални ефекти и да извършвате основно редактиране. Можете също да предавате на живо видеоклипа си в мрежата с помощта на приложението Можете да използвате AI Editor който автоматично комбинира вашите клипове с преходи и музика, за да създаде съдържание, достойно за споделяне и дори можете да го настроите на motion-lapse с едно докосване.

За разлика от смартфон с подобен размер, Pocket 2 с размер на вафла предлага интелигентни функции като Режимът Story който използва видео и музикални шаблони, за да прави вълнуващи мини филми само с няколко докосвания. Без значение как се движите, Pocket 2 държи вас и вашите приятели в кадър с ActiveTrack 3.0. Time-lapse ви позволява да превърнете часовете в секунди. Motion-lapse добавя плавно движение на камерата. Hyper-lapse ви позволява да пътувате във времето. Вземете цялата планинска верига със 180° панорама или всички в групово селфи с панорама 3×3. Няма да повярвате как толкова малък фотоапарат може да направи толкова голям кадър. Всичко това за да създаване на завладяващи творчески ефекти.

Добрият живот е пълен с цветове, така че покажете всичко. С HDR видео DJI Pocket 2 разделя нивата на експозиция по площ и наслоява изображението, така че кадрите да изскачат с реалистични детайли. Pocket 2 има пасивна охладителна система, която тихо разсейва топлината, а акумулаторната батерия позволява на камерата да записва до 140 минути. Малката камера разполага с всичко необходимо за мобилно заснемане с висока разделителна способност, за да създавате семейни видеоклипове, да добавяте кадри към вашите фотосесии или да записвате най-новите си творения за поточно предаване с плавно видео. Pocket 2 се предлага на цена от 369 евро.