продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

въздухо пречистватели

Wynd Plus преносим въздушен филтър от медицински клас

Wynd е основана от възпитаници на MIT, за да се справи със замърсяването на въздуха и да подобри качеството на въздуха. Оригиналният прототип е проектиран, за да помогне за поддържането на здрава една от малките дъщери на основателя в нейната количка. Устройството трябваше да бъде достатъчно малко, за да се побере, но и достатъчно мощно и ефективно за почистване. Две години и стотици повторения по-късно Wynd се превърна в устройството „всичко в едно“, което познато днес, като системата за пречистване на въздуха Wynd Plus има способността да почиства навсякъде, да наблюдава и да предоставя информация в реално време по пътя. Персоналният въздушен филтър Wynd Plus съдържа въздушен филтър от медицински клас, способен да улавя частици с размер от 0,3 um (1/210-та от средната дебелина на човешката коса).Филтърът е с оценен живот от 3-6 месеца. Филтрите Wynd са достатъчно мощни, за да премахнат 99,99% от замърсителите в кабината на автомобила за по-малко от 15 минути. WYND PLUS може да пречиства до 8 литра въздух в секунда.

Не само медицинският HEPA премахва над 99% от частиците, филтърът осигурява антибактериална и антивирусна защита, както и с антимикробен слой, облицован със сребро. Сребърния слой премахва микроби като бактерии, вируси и организми с подобен размер , както и мухъл. Когато въздухът преминава през този филтър, праховите замърсители се отстраняват и всички остатъчни микроби се унищожават, а пречистеният въздух изтича във вашата среда. WYND PLUS включва известния Wynd Air Quality Tracker, който осигурява най-малкия сензор за прахови частици в света, за да можете да знаете кога замърсителите навлизат във вашето пространство. Тракерът е много точен, подобно на скъпите висококачествени сензори, използвани в лабораториите.

Устройството за проследяване на качеството на въздуха също е преносимо – и носимо! Може да се отдели от уреда и да се носи върху дрехи, ключодържател, да се постави на бебешка количка и т.н., за да се оцени качеството на въздуха, където и да сте. И ако изтеглите безплатното приложение, ще можете да видите показанията за качеството на въздуха на телефона или таблета си, където и да отидете. Това може да е важно, ако пътувате с бебето си и искате да сте сигурни за качеството на въздуха, където отивате, или да наблюдавате качеството на въздуха в стаята, в която спят, например. А с безплатното приложение WYND можете безжично да управлявате своя въздушен пречиствател WYND PLUS от вашия телефон или таблет, да получавате сигнали за качеството на въздуха за вашия район, дори да получавате сигнали за смяна на филтъра, всичко това на една ръка разстояние!

Със своя супер компактен дизайн и акумулаторна мощност, преносимият мини пречиствател на въздух WYND PLUS може да се използва почти навсякъде, в кола, камион, офис и т.н. той е супер тих с  ниво на шум от 4,1 до 22 децибела. и въздушен поток от 15  до 28 кубични метра в час за чист въздух навсякъде където и да е поставен уредът. Използвайте го в колата, хвърлете го в чанта и носете в офиса си за чист въздух през целия ден. Живот на батерията: приблизително до 8 часа. Време за зареждане: приблизително 4,5 часа Посещавате приятел с лошо качество на въздуха? Вземете го със себе си и пазете здравето на вашето и вашето семейство! Студентите могат да го използват на бюрата си за по-добро качество на въздуха и по-високи резултати! Възможностите са безкрайни.  WYND PLUS може да бъде закупен на цена от 169 долара.