продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

камери

MORANGE M1 Pro компактна ръчна влог камера

Запознаите се с MORANGE M1 Pro Ръчна 3-осова стабилизирана Gimbal Vlog камера която се вписва идеално във вашата ръка, чанта или джоб, така че можете да я носите навсякъде. Когато вашето пътуване започне или нещо внезапно привлече вниманието ви, MORANGE M1 Pro е готов да улови всичко. Оборудван с мощен HiSilicon 2T чип той анализира картината кадър по кадър и извършва избор като прилага интелигентно редактиране. Свържете се с Morange APP, съпоставете масивни шаблони за специални ефекти и бързо генерирайте видеоклипове с 4K резолюция и 60 fps. Сензора за изображение е 1/2,3 инча CMOS с 12 милиона ефективни пиксела. Малък и изискан корпус, лесен за работа с една ръка, 136g компактно тяло за носене в чантата. Ергономична дръжка, лесна за хващане. MORANGE M1 Pro Gimbal Camera ви позволява да споделяте живота си навсякъде и по всяко време. Това не е просто още една спортна камера. Това е много малка 3-осова стабилизирана ръчна камера и може да превърне всеки момент от живота ви в кинематографичен момент.

Камерата  разполага с 3-осов механичен стабилизиращ механизъм, против разклащане и стабилно движение на лещите. Гъвкав джойстик контролира посоката на обектива, превключвайки екрана, както пожелаете. Кажете сбогом на треперенето на телефона и правете видеоклипове по свой собствен начин. 1,4-инчов високочувствителен сензорен екран показва HD картина в реално време. Камерата притежава USB 3.0 високоскоростен интерфейс за директно свързване с мобилен телефон. Софтуерът позволява лесно заключване на обекти в движение, като същевременно се фокусира върху основния обект. Чрез алгоритъма за AI vision обектът се разпознава автоматично и обективът се върти заедно с целта. Камерата има 6 режими на снимане Обикновен запис, Обикновено снимане, Бавен каданс, Хиперлапс, Motionlapse, Дълга експозиция. Налице е проследяване в реално време на избрани цели като лица, човешки тела, домашни любимци, изображения и др.


Няма нужда да фокусирате ръчно и се сбогувате с неясни изображения. Изберете акценти чрез AI  и съчетайте с шаблони по интелигентен начин.  Със 116° ултра широк ъгъл и 6 слоен високо прозрачен ултра ясен обектив с висока степен на проникване със супер разделителна способност. 4k/60fps ултра HD видео качество, 100 Mbps максимална скорост на предаване и 5X цифрово увеличение, ви осигуряват по-широко поле на преглед и по-ясни видеоклипове и снимки. Батерията осигурява до 150 минути видео с едно зареждане и се зарежда до 1 час (5V 2A зарядно устройство). Режим на снимане в TikTok – просто натиснете бутон, за да завършите пускането на видеото в TikTok,  Instagram,  WhatsApp.

С режим на снимане с камерата можете да разширите гледната си точка до екрана на телефона, за да видите повече подробности. Налице е FPV режим, режим на фенерче, PTZ проследяване, до 8 пъти забавен каданс, 30-секундна експозиция, хоризонтална и вертикална композиция и мигновени функции за разкрасяване на клиповете отключват още страхотни възможности. Налице са и вградени двойни микрофони  и микрофонни портове. MORANGE M1 Pro е ново поколение интелигентен инструмент за създаване на кратки видеоклипове, интегриран с AI алгоритъм и позволява по-добро заснемане на кратки видеоклипове по креативен начин. Цената на която се предлага  компактната камера е 349 долара.