продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Gentlemen’s Hardware кухненски мултии нструмент 12-в-1

Всичко освен кухненската мивка. Всичко от което имате нужда за да станете професионалист в кухнята с този 12-в-1 кухненски мултиинструмент от Gentlemen’s Hardware. Изработени от красиво акациево дърво, към инструмента можете да добавите сервиращи дъски и други аксесоари Gentlemen’s Hardware ще гарантират, че партитата са подходящи за най-добрите ви спътници. Това е мулти-инструмент за вас, който съхранява всички най-полезни кухненски прибори в удобен формат на джобно ножче! Кухненският мултиинструмент от Gentlemen’s Hardware е оборудван с общо 12 инструмента, които иначе биха лежали разхвърляни във вашето чекмедже.

Инструментите за кухненска колекция ще оборудват любителите кулинари с всичко необходимо за приготвяне и сервиране на техните кулинарни шедьоври в кралски стил. Инструментът от неръждаема стомана 12 в 1 съдържа всичко необходимо за приготвяне на парти. Инструментите за храна включват ренде за сирене, ренде, инструмент за белене на кора, преса за чесън, белачка, вилица и лъжица за разбъркване. За отваряне на напитки този инструмент включва отварачка за консерви, отварачка за бутилки и тирбушон. И накрая, ножовете, които са включени в този инструмент, са ножът за канали, малкият нож за изрязване и назъбеният нож. Всички компоненти се сгъват спретнато вътре в дървената дръжка, за да я поддържат хубава и компактна.

Ако това не е достатъчно, този инструмент дори се разделя на 2 части, за да направи живота ви още по-лесен, ако трябва да използвате два от инструментите наведнъж. Ако издърпате вилицата, след това можете да плъзнете едната половина на инструмента нагоре и да плъзнете другата половина на инструмента надолу, за да разделите напълно целия инструмент на две части. Ножът ще бъде наполовина в едната ви ръка, а вилицата ще бъде наполовина в другата ви ръка. Инструментите са хубави и здрави и са изработени от неръждаема стомана.

Това е идеалният инструмент „всичко в едно“ за къмпинг приключения и подходящ за кухненско чекмедже както и да бъде част от вашите къмпинг аксесоари. Многофункционалната комбинация ви позволява да избягвате трескавото търсене на инструменти в кухнята и вече не трябва да се притеснявате за как ще готвите, когато излизате на къмпинг. Поради дървената дръжка да не се накисва и да не се мие в съдомиялна машина. Размерите на мултиинструментът, са 17 x 3,8 x 3,2 сантиметра и тежи около 270  грама. Цената на практичният инструмент е 65,90 лева.