продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Beaver LAB Pro професионален видео микроскоп

Запознаите се с Beaver LAB Pro професионален интелигентен микроскоп, който има не само оптика с 800 пъти ултра-увеличение, но също така превъзхожда традиционния дисплей за изображения на микроскоп чрез WiFi свързаност за предаване на изображение в реално време, с висока разделителна способност и с връзка с мобилен телефон, таблет или компютър. Със статив със задно осветяване може да се постигне качество на картината с висока разделителна способност и безжично предаване за да могат много хора да наблюдават едновременно. Може да освободи очите ви и да защити зрението ви. Едно щракване за правене на снимки, запис и споделяне на още прекрасни открития със семейството и приятелите.

Микроскопът разполага с ергономичен дизайн, копче за грубо регулиране, въртящо се за регулиране на фокусното разстояние, вертикален модул с покритие против плъзгане. В долната част на монокулярната тръба има собствени цифрови бутони за регулиране на яркостта и размера на изображенията. С приложението разполагате с три функции (снимка, видео, бележник) лесни за записване на прекрасни изображения и споделяне с едно щракване.  Разглобяем дизайн, микроскоп и статив комбинация две в едно. Оптическия модул може да се отделя от статива, което го прави портативен и лесен за наблюдение на открито.  Основата на статива на микроскопа е оборудвана със седем вида интелигентна цветна светлина, която може да се регулира произволно за наблюдение на прозрачни обекти без оцветяване с йод.

Интерфейсът Type-C се зарежда за половин час, времето в режим на готовност е до два дни, а времето за работа може да бъде до два часа. Микроскопът Beaver LAB Pro се ангажира да култивира добрия навик на децата за практическо наблюдение чрез преподаване чрез опит, като в същото време може да се използва със семейството и приятелите за подобряване на комуникационните умения на децата. Този вид интересно наблюдение позволява на децата да разберат всички видове проекти интуитивно, за да култивират интереса на децата към ученето и наблюдението.

Микроскопът може да тества качеството на вашата кожата чрез по-фино наблюдение. Това все пак е професионален ежедневен микроскоп, 800 пъти фокусното увеличение и може лесно да постигне откриване и ремонт на платки, часовници и други прецизни инструменти. Микроскопът може да се използва за наблюдение и резба на полускъпоценни и скъпоценни камъни или друга финна бижутерия. Beaver LAB Pro се предлага в Кickstarter на цена от 109 долара за микроскопа и статива.