продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Breville Combi Wave 3 в 1 универсална комбинирана фурна

Добре дошли в нов свят на сила и гъвкавост. Вкусни семейни обяди с фритюрник, конвекционна фурна и инверторна микровълнова фурна на една ръка разстояние. Това е Breville Combi Wave 3 в 1. Създайте хрупкави златисти пържени картофи с функцията Air Fry; насладете се на любимите на семейството ви, като печено пиле или лепкави шоколадови браунита с функцията за конвекция или размразете вкусна супа и затоплете лазанята си с функцията за инверторна микровълнова фурна. Със системата Element iQ която насочва мощността там, където и когато е необходимо, за да създаде идеалната среда за готвене, за перфектни резултати. Combi Wave 3 в 1 също така разполага с предварително зададени настройки за бързо приготвяне на храна и готвене от замразено състояние, заедно с умни преки пътища, всички проектирани да улеснят живота в кухнята.

REVIEW: We Used the Breville Combi Wave 3 in 1 to Roast a Whole Duck

Интелигентните алгоритми насочват мощността там, където и когато е необходимо, за да увеличат или намалят температурат,в определени зони за постигането на перфектни резултати. Насладете се на хрупкави златисти резултати и още много вкусни ястия, когато използвате функциите Air Fry и Bake. Налице е функциията Fast Combi която е предназначена за по-бързо приготвяне на любимите ви ястия. Комбиниране на конвекция, грил и микровълнова фурна за постигане на желаната температура и перфектни резултати по-бързо от традиционните фурни. Докато функцията From Frozen което означава готвене от замразено и е предназначена за постигане на перфектно приготвени резултати от замразено състояние на продуктите. Функцията използва конвекция, грил и микровълнова печка на различни етапи от приготвянето на храната.

Технологията Power Smoothing Inverter премахва стария метод за включване и изключване за автоматично регулиране на интензитета на мощността на фурната и осигурява гладка равномерна мощност, когато имате нужда от повече или по-малко, за вкусни равномерни резултати. Подгрявайте любимите си парче пица, супа или лазаня с прецизност и лекота докато деликатно размразявайте меса и ястия без прегряване и изсушаване на краищата. С 19 вградени интелигентни предварителни настройки, включително Smart Cook, Smart Reheat и Smart Defrost, Combi Wave 3 в 1 предоставя цялата мощност на една ръка разстояние. Гъвкавата и плавна ниска температура осигурява топлина която се разпределя равномерно и балансирано което ви позволява да готвите с лекота, да използвате въздушният фритюрник за приготвянето на хрупкава храна да претопляте с конвекция  прецизно  и деликатно както и да размразявате с микровълни любимите си ястия.

Панелът за бърз достъп на вътрешната врата на Combi Wave 3 в 1 е умело проектиран за често използвани задачи като топене на шоколад, омекотяване на масло, пукане на пуканки и други. Задайте любимите си ястия с едно докосване и получавайте вкусни резултати всеки път. Така че ако живеете в малко студио без фурна, но искате да приготвите храната си по великолепен начин, не бихте могли да направите по-добре, от това да притежавате, лъскава нова, фурна от неръждаема стомана. И ако нямате фритюрник или тостер, то Breville Combi Wave 3 в 1 е образцова фурна, фритюрник и микровълнова печка в едно,  което ни води до цена която е  449,95 долара.