продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Goplus 2 в 1 Superfit бягащата пътека 2 в 1

Със своят компактен дизайн и преносимост бягащата пътека Goplus 2 в 1 Superfit с 2.25 кс несъмнено е перфектен избор за семейна или офис тренировка. Иновативната бягаща пътека съчетава перфектно предимствата на бягащите пътеки, машини за ходене и работните машини. В сравнение с обикновените пътеки за бягане, бягащата пътека 2 в 1 има 2 режима, за да отговори на вашите различни спортни нужди, така че можете да имате здраво тяло с лекота. Когато щрангът е сгънат, той може да се използва като бягаща пътека със скорост от до 4 км/ч, така че можете да правите други неща, докато ходите. Когато парапетът е вдигнат, скоростта на бягане достига до 12 км/ч и можете да бягате, за да достигнете целта си за тренировка. Освен това можете да изберете да бягате според физическата си издържливост.

Безшумен двигател и регулируема скорост с дистанционно управление. Мощният мотор с 2,25 кс тази бягаща пътека ви позволява да ходите или да бягате, без да пречите на другите, което я прави идеална за домашна и офисна употреба. Със здрава и издръжлива стоманена рамка и многослоен дизайн на щит, той поглъща ударите и намалява шума, което прави бягането ви по-тихо, по-безопасно и по-удобно. 5-слойният колан за бягане с нехлъзгаща текстура разполага с просторна зона за бягане от 1 метър дължина на 40 сантиметра ширина, осигуряваща ефективна и безопасна възглавница за коленете и мускулите ви за превъзходно изживяване при бягане. В допълнение, скоростта може да се регулирате скоростта  свободно от 1 до 12 км/ч на таблото за управление или с включено дистанционно управление.

Billy Ray Cyrus News | Billy Ray Cyrus

LED дисплеят показва ясно времето, скоростта, разстоянието и калориите, следи напредъка ви в реално време и поддържа данните ви за движение с един поглед.  За да гарантираме безопасността на любителите на спорта, сме снабдили с предпазна ключалка, която може да се използва при аварийно спиране за да защитите вашата безопасност. Свържете бягащата пътека към телефона си чрез Bluetooth, за да можете да пускате музика, докато тренирате. Можете също да използвате държача за телефона, за да гледате видеоклипове или да разговаряте с приятели. Дистанционното управление е удобно за регулиране на скоростта на движение и незабавно спиране.

Интелигентното управление на включеното приложение е идеално за записване на данни за упражнения и бягане с други потребители. Със своите 37 килограма пътеката със сгъваем дизайн е сравнително лесна за преместване и съхранение благодарение на вградените гъвкави колела които улесняват придвижването от една стая в друга. Сгъваемият и компактен дизайн прави бягащата пътека лесно ще намери място  във вашият дом. Цената на Goplus 2 в 1 Superfit е 444 евро.