продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

TAITO за безопасност стабилност и комфорт

Супер изискан дизайн, който е създаден, за да издържи. Чувствайте се свободни да карате плавно и безопасно. Идва дъжд, блясък, тъмни нощи и дупки. Чувствайте се свободни да се насладите на елегантно и стилно возене. С някои сериозни резервни копия след обслужване. Но най-вече, просто се чувствайте свободни да се забавлявате. Представяме ви електрическата тротинетка TAITO. Той се предлага с три колела и широка бамбукова платформа с причина. И тази причина е да ви пази в безопасност и стабилност. Не се страхувайте от дупка. Круиз по павета. Превъзходният комфорт при каране се дължи на уникална патентована система за окачване и дизайн на плаваща платформа. Наведете се в завоите с цялата увереност на света. Никога повече пътят няма да ви спре да стигнете до вашата дестинация.

Изграден от неръждаема стомана и алуминий TAITO разполага с 500W мотор с пикова мощност от 1000W вграден в задното колело позволяващ достигането на скорост от 25 км/ч. Батерията му е с капацитет от 48V/10 Ah която  осигурява до 30 км автономност и се зарежда за до 3 часа. Карането в еко режим ще ви позволи да изминете до 40 км. LED светлините и интегрираните индикатори в кормилото гарантират, че можете да виждате и да бъдете виждани едновременно. LED осветлението ви позволява да ви осветява мощна червена светлина отзад, за да бъдете видими. С теглото си от 16 кг тротинетката е сравнително лека за своите габарити. Скутерът е проектиран с товароносимост до 130 кг. TAITO е създаден, за да издържи. С модулен дизайн TAITO може да бъде ремонтиран от всеки за да можете да се наслаждавате на скутера си дълги години напред. Бамбукът е по-добър поглъщащ вибрациите материал от стоманата. Платформата плува в горната част на рамката, което води до маслено гладко изживяване при каране.

О, и не се притеснявайте за подхлъзване, дъската е покрита с прозрачна лента за сцепление. Освен това TAITO е проектиран да бъде водоустоичив. Окачването се гарантира от патентовани гумени ресори. Освен здравия му дизайн, се изгражда огромна сервизна мрежа, за да е сигурно, че можете да получите услуга навсякъде. Може да се Свържете се чрез Bluetooth с  помощта на приложението или TAITO TAG. TAITO се предлага с функции за сигурност. Заключете електромотора, проследете скутера си с GPS и получете известия, ако някой се опитва да го премести! Тръбната рамка има множество затворени контури, което ви позволява лесно да я заключите с ключалка за велосипед. Отключете пълния потенциал на вашия TAITO с приложението. Монтирайте телефона си на кормилото чрез интегрираната система Quadlock и се зареждайте безжично, докато карате и осъществявате достъп до планина от данни по пътя.

Визуализирайте своята скорост, обхват и много повече. Заключете и отключете своя скутер, проследете го GPS и получавайте известия, ако някой се опитва да го премести! Стеблото на скутера се сгъва и се заключва в калника. Настройката на трите колела ви позволява да търкаляте скутера навсякъде, където не е разрешено да карате.Изберете своя собствена цветова комбинация, комбинирайки един от 4 цвята: Матово маслинено сиво, Космическо сиво, Изумрудено зелено или Матово черно! Съчетайте го с черна или естествена бамбукова дъска, за да отговаря на вашия стил. Бамбуковата дъска може също да бъде персонализирана чрез гравиране на малко съобщение или име на дъската. В момента триколесната тротинетка се предлага в Indiegogo на цена от 1750 евро. Приблизителна доставка август 2022 г.