продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Bartesian интелигентна машина за коктейли

Bartesian е интелигентна система за напитки, която ви позволява да донесете бара във вашият дома с натискането на един бутон. Всяка бартезианска капсула е пълна с точните съставки, необходими за приготвянето на висококачествен коктейл, които след това автоматично се смесват с избран от вас алкохол. Вече не се нуждаете от всички отделни съставки, знания, време и бъркотия, за да създадете свои собствени първокласни напитки, одобрени от миксолог.  Рециклируемите капсули се комбинират с вашия избор на алкохол, за да направите първокласни напитки като маргарити, уиски кисели или старомодни. За интелигентно създаване на напитки и коктейли. Създавайте безкрайни занаятчийски коктейли в уюта на дома – няма нужда да измервате или наливате.

Просто поставете коктейлна капсула във вашата машина за смесване на напитки Bartesian, която съдържа всички първокласни горчиви продукти, екстракти, концентрати на сокове и миксери, които иначе биха трябвали да се доставят, купуват и съхраняват индивидуално. След като капсулата бъде поставена във вашия Bartesian, коктейлът незабавно се идентифицира чрез баркод и предлага правилния стъклен съд на сензорния екран на потребителския интерфейс.  Изберете предпочитаната от вас сила на изливане на напитката, варираща от безалкохолна до силна и натиснете микс. Системата изтегля  алкохола от подходящата бутилка и смесва коктейла ви за секунди. Технологията за четене на баркод на коктейлните капсули гарантира перфектния резултат всеки път.

Rechargeable Lighter (Pack of 2) | 20 Unique Yet Useful Products on Amazon You Never Knew You Needed | POPSUGAR Smart Living Photo 9

Сега не е нужно да сте експерт, за да се насладите на отличен коктейл. Рециклируемите капсули съдържат истински концентрати от сок както горчивина и екстракти и са датирани за свежест. Коктейл капсули и алкохол се продават отделно. Капсулите Bartesian за коктейл машина са създадени от майстори миксолози и включват съставките за любими като маргарити, мартини, дайкири, космополитан, старомодни или други. Bartesian предлага всички предимства на напълно оборудван бар, без време и разходи за складиране на различни сокове, горчиви продукти, прости сиропи или други съставки.

Всичко, за което трябва да се тревожите, е да имате под ръка предпочитаното от вас уиски, водка, ром, джин или текила за целта са включени пет първокласни стъклени бутилки от 900 мл, за да задържите настроението си . Автоматичен цикъл на почистване, който се изпълнява след създаването на всеки коктейл, цикъл на ръчно почистване и части, подходящи за миене в съдомиялна машина, правят грижата за машината за коктейли лесна и гарантират, че всяка напитка има най-добрия вкус. Можете да закупите своята машина за напитки и коктейли Bartesian на цена от 369.99  долара.