продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Garmin inReach Mini 2 компактен сателитен комуникатор

Животът по пътеките сред природата може да е приятен, докато не се появи сериозен проблем.  Затова има толкова много сценарии който да вземете предвид, когато тръгвате на следващото си приключение, Garmin се стреми да свали част от този стрес от раменете ви. Представяики inReach Mini 2 това е сателитен комуникатор с удължен живот на батерията с безпроблемна съвместимост и много други възможности. От Garmin заявяват, че в Mini 2 батерията осигурява  до 14 дни време на работа с проследяване на всеки 10-минути, докато 30-минутното проследяване удължава живота на батерията до 30 дни. Ако го заредите, опаковате го в кола, лодка или RV и след това трябва да го включите при спешни случаи, устройството трябва да се включи в рамките на една година след зареждане. Изследователите ще се чувстват уверени, знаейки, че вместо да разчитате на покритие на мобилния телефон inReach Mini 2 осигурява двупосочни текстови съобщения, SOS сигнали проследяване на местоположението и актуализации за времето благодарение на глобалната сателитна мрежа на на Iridium®.

Garmin inReach Mini 2 pruža do 30 dana globalne satelitske komunikacije, hitne službe i poboljšano praćenje lokacije – Racunalo.com

Благодарение на интуитивния потребителски интерфейс на inReach Mini 2, хората могат да проверяват актуализациите на местоположението, сигналите за времето и съобщенията по-бързо от всякога. Освен това, ако възникне извънредна ситуация, потребителите на inReach Mini 2 могат да задействат интерактивно SOS съобщение до Garmin IERCC, денонощен професионален координационен център за реагиране при спешни случаи. InReach Mini 2 автоматично записва активността на потребителя и пасивно съхранява неговия маршрут. Ако потребителят стане дезориентиран, той може просто да включи TracBack и цифров път на устройството ще проследи движенията им и ще ги насочи обратно към първоначалната им точка. За допълнително подпомагане на навигацията, inReach Mini 2 разполага с електронен компас, който показва точно направление дори когато е неподвижно. Получавайте подробни актуализации за прогноза на времето на inReach Mini 2 или сдвоено съвместимо устройство.

В допълнение към GPS сателитната мрежа, inReach Mini 2 също използва сателитни мрежи GALILEO, QZSS и BeiDou за по-бързо първоначално време за получаване на сателит и повече покритие в предизвикателни среди, отколкото само GPS. Благодарение на интуитивния потребителски интерфейс на inReach Mini 2, хората могат да проверяват актуализациите на местоположението, сигналите за времето и съобщенията по-бързо от всякога. InReach Mini 2 може да се сдвоява с повече от 80 устройства Garmin, включително морски картографи, навигатори в превозни средства, авиационни системи и смарт часовници. Когато са сдвоени, потребителите могат лесно да преглеждат входящите съобщения, да отговарят на съобщения или да контролират inReach Mini 2, за да стартират и спрат проследяването и   в случай на спешност  да задействат интерактивно SOS директно от сдвоеното устройство.

Когато се сдвоят смартфона си с inReach Mini 2, клиентите могат да използват мобилното си устройство за бързо въвеждане на съобщения, да получават актуална информация за времето, да изтеглят различни карти, да проследяват, синхронизират и да преглеждат своите пътувания. За да комуникирате с помощта на inReach Mini устройство, е необходим активен абонаментен план за сателит. Разнообразие от планове, които варират от гъвкави ежемесечни опции до пакет за годишен договор, са достъпни за физически лица или професионалисти. Плановете се предлагат само за 11,95 долара на месец. С размери малко под 10 см височина и 5 см ширина с тегло 100 грама, здравият inReach Mini 2 е с водоустойчивост IPX7 3 . InReach Mini 2 представлява най-новата иновация в разширяващата се фамилия глобални сателитни комуникационни устройства на Garmin и се предлага сега на цена на дребно от 795 лева.