продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

камери

Canon PowerShot PICK активна проследяваща камера

Улавянето на моменти е важно. Но също така не винаги е лесно. Да бъдеш семеен фотограф често изисква да поставиш на пауза момента, да помолиш всички да позират, да се увериш, че всички са в кадъра и дори ако всичко върви добре, човекът зад камерата няма да бъде на снимката. Canon  ще промени това. Запознайте се с Canon PowerShot PICK, активна проследяваща камера за панорамиране, накланяне и увеличение, предназначена да прави автоматично снимки и видеоклипове*, за да можете да се насладите на времето си.  Без позиране, без пауза – само откровени спомени, които могат да продължат завинаги. Камерата улавя и записва моменти, докато им се наслаждавате и не е нужно да правите нищо, без таймери, без щракане, без позиране – просто живеете в момента. Насладете се на плавно и равномерно движение на камерата. Не се притеснявайте, че не сте на снимката. Камерата се движи и снима  когато се случат моменти.

Digital Compact Cameras - PowerShot PICK - Canon South & Southeast AsiaВграденото интелигентно проследяване ще придвижва, накланя и мащабира камерата, търсейки лица и хора наблизо, за да прави автоматично изображения или видеоклипове, за да заснеме страхотни откровени моменти. PowerShot PICK може дори да регистрира до 12 известни хора, така че ще даде приоритет на изображенията на хора, които разпознава. В допълнение към възможностите за автоматично заснемане, потребителите могат да управляват с команди за правене на снимка, запис на видео, смяна на обекти и спиране на заснемането или използване на приложението за персонализиране на настройките или дори за ръчно управление на камерата.  Заснемането на малки деца „в момента“ е почти невъзможно. Има сълзи, криене, бягане. Canon  PICK ви позволява да уловите истинската усмивка на децата си, без да се налага да ги спирате, за да започнат да позират.

キヤノンの「PowerShot PICK」、Makuake史上最速で1億円を達成 - デジカメ Watch

Записвайте важни етапи и всекидневен смях. Поставете Canon  PICK в задния двор, за да записвате по време на игра, или на масата, докато празнувате празници, или просто във всекидневната, докато прекарвате деня си, няма значение колко снимки правите. Просто прегледайте снимките в приложението и запазете и споделете тези, които изглеждат най-добре. Създаването на видео съдържание може да бъде предизвикателство, особено ако нямате специален продуцентски екип.  С 12MP CMOS сензор за изображение Canon  PICK е идеален за улавяне на плавни моменти, докато се случват, без да се притеснявате за ъглите и да сте в кадъра. Налице е обектив с  трикратно оптично увеличение (35 мм еквивалент). Създавайте влогове, предизвикателства за тренировки или видеоклипове с храна с лекота. Поставете PICK под подходящ ъгъл, използвайте гласова команда, за да започнете, и след това просто направете това, което умеете най-добре. Canon PICK ви позволява да се насладите на контрол върху съдържанието си със свободни ръце.

Мислете за камерата като за приятел, който споделя същите предпочитания като вас. Няма нужда да държите смартфон или стик, с вградената стабилизация на изображението просто създайте своята магия в собствения си поток. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да вземете PICK практически навсякъде, където отидете. Canon  PICK, с вграден  Wi Fi и  Bluetooth  може лесно да бъде поставен кадето пожелаете за да анализира сцена, да идентифицира хора, да проследява лицата им и след това да определя невероятни моменти за заснемане на снимки и видеоклипове. Насладете се на безпроблемно зареждане, като презаредите камерата с помощта на включеното USB-C зарядно устройство на PICK. Животът на батерията е до 5 часа в зависимост от настройките и условията на използване. Можете да зкупите Canon PowerShot PICK  от indiegogo за 399 долара с 20% отстъпка от пазарната цена която ще е 499 долара.