продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

въздухо пречистватели

LUFT Duo компактен и преносим въздушен филтър

Запознаите се с LUFT Duo, това е въздушна филтрираща система предназначена да пречиства въздуха около вас през целия ден. Този компактен пречиствател с ниска поддръжка съчетава дискретен, енергийно ефективен дизайн с технология за пречистване на въздуха SPP за разлагане и неутрализиране на замърсители, миризми, дим и неприятни миризми във въздуха, който дишате като не се изисква смяна на филтри. LUFT Duo е 3-то поколение безфилтърни пречистватели на въздух. Той използва UVA LED светлина и фотокатализатор, за да филтрира прах, цветен прашец, мухъл и патогени летливи органични съединения и частици с големина до молекула. LUFT Duo е мощен, въздушният поток който преминава през него е 390 литра в минута, но същевременно шумът който генерира е под 30 dB. Той е в състояние да се справи с помещения до 22 кв/м.  Като ще ви трябва само един LUFT Duo за цялата за цял дом.

LUFT Duo - Air purified down to the molecule | Indiegogo

LUFT Duo идва с нова патентована 3D структура на фотокатализатора. 3D дизайнът повишава ефективността с 62%.  SPP или технологията за фотокаталитично пречистване с полупроводникова светлина използва мощни UV светодиоди за разлагане на летливи органични съединения (ЛОС) и ги превръща във вода и въглероден диоксид без да генерира озон. Умният дизайн на LUFT Duo означава, че създава нулеви ненужни отпадъци със сменяем, миещ се филтър. За да поддържат LUFT Duo в работно състояние, всичко, което потребителите трябва да направят, е да свалят филтъра и да го измият внимателно. Антибактериалната метална мрежа на филтърът е супер хидрофилна. Поставете го под крана за вода и мрежата може да бъде измита и почистена за секунди.

LUFT Duo for "good air, anytime and anywhere" - IFA Newsroom

В сравнение с HEPA филтрите, които са способни да улавят само определени замърсители, патентованата фотокаталитична технология на LUFT Duo позволява  да се разграждат замърсители, твърде малки за HEPA филтрите – като формалдехид, летливи органични съединения и патогени. Неговият преносим и компактен дизайн означава, че LUFT DUO може да се използва в автомобили, кафенета, офиси или самолети, което го прави идеалният личен спътник за пътуване за тези, които страдат от астма или алергии и може да са по-застрашени по време на пандемията. LUFT Duo е с перфектния размер, за да се побере във вашата чанта и е проектиран да се слее с вашето лично пространство.

С 360˚ всмукателят на въздуха привлича околния въздух и замърсителите от всички ъгли, докато включената капачка за вентилационен отвор ви позволява да насочвате чистия, пречистен въздух директно към вас. Дръжте го на бюрото си, докато работите през деня и до леглото си през нощта; носете го в колата с включената сгъваема поставка за чаша за кола или го свържете към USB-C захранваща банка и го носете със себе си, където и да ви отведе денят. LUFT Duo е вашият перфектен спътник за пречистване на въздуха за ежедневието. Може да закупите компактният филтър през Indiegogo за 149 долара.