продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

BakerStone преносимата газова пещ за пица

Не би ли било хубаво да имате удобството на преносимата фурна? Представете си колко по-лесно ще бъде готвенето в задният ви двор или по време на къмпинг? Вместо  да носите студена храна е хубаво да  има начин да приготвите вкусна храна веднага и на място. Огънят вече няма да бъде единственият начин за готвене на открито и менюто вече няма да бъде ограничено. За това нека да ви представим портативната LP(втечнен пропан) газова пещ за пица BakerStone, която ви позволява да се насладите на вкусна пица в стил на дърва и печени деликатеси във фурната по всяко време и навсякъде.Този продукт включва камина с топлинна мощност от 25 000 BTU, използваща две горелки от неръждаема стомана плюс кутия за фурна за пица от оригинална серия, която може да се изважда от горивната камера и да се поставя на горната част на скара.

BakerStone BakerStone Original Series Portable LP Gas Pizza Oven Box Kit in the Outdoor Pizza Ovens department at Lowes.com

Кутията за фурна за пица може да бъде извадена от основното тяло и поставена върху повърхността за готвене на повечето от по-големите газови скари. Патентованата 5-странна каменна камера за печене използва конвективен, проводим и излъчващ топлообмен за бързо и равномерно приготвяне на различни храни. Вътре може да достигне температури до 480 °C за печене на пици за кратко време в стил, точно като традиционна пещ за пица на дърва. Камината с 2 горелки създава пламък, но подобно на газова скара, този пламък се използва за загряване на керамичната камера за печене вътре в металния корпус. Пламъкът не влиза в керамичната камера за печене.  Фурната не е само за пица. Удивете публиката при следващото готвене, като използвате кутията за фурна за пица, за да изпечете хляб и бисквитки, да изпечете пържоли или да сервирате асортимент от печено във фурната месо, риба и зеленчуци.

Освен това кутията или основното тяло на преносимата газова печка за пица от оригиналната серия може да бъде превърнато в преносима газова скара, като премахнете кутията на фурната (включена) и я замените с решетка от чугун от оригинална серия BakerStone (продава се отделно). Тъй като преносимата фурна достига температури на истинска пещ за пица на дърва, се пресъздава и класическият италиански неаполитански вкус. Ненадмината производителност при печене се постига чрез комбиниране на нагряването на газовите горелки и равномерното разпределение на топлината в каменната пещ за бързо и равномерно приготвяне на различни храни.

Времето също няма да е проблем, тъй като преносимата фурна за пица може да изпече пици за по-малко от 2 минути! Готвенето става лесно с лесните за четене икони, които показват температурния диапазон за печене във фурната и екстремните температури постигани то газовите горелки. Потребителите могат да приготвят всяка храна по бърз и вкусен начин, който включва италиански привкус. Газовата пещ за пица BakerStone се предлага на цена от 349.99 долара.