продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

звук

Mogabi с китара навсякъде и по всяко време

Всеки, който е свирил на конвенционална китара, знае нейните недостатъци и неудобства. Те са твърде големи и твърде тежки за свободно носене, а наемането на звукозаписно студио струва цяло състояние. Има интелигентен инструмент, който би ви позволил да записвате вашите музикални вдъхновения незабавно по всяко време. Името му е  Mogabi Smart Guitar. Независимо дали сте в самолет, влак, такси или метро, ​​можете да носите Mogabi със себе си, за да го съхранявате лесно във всеки багажник или отделение над главата. С Mogabi пътувате леко с високоговорител и инструмент, всичко в един елегантен пакет. Интелигентната сгъваема  китара ви дава възможност да свирите по всяко време и навсякъде. Свирете  у дома в тишина. Свирете по време на къмпинг, на открито или на пътуване. Запишете вашите мелодии с най-високо качество. Свирете, записвайте, смесвайте и споделяйте всичко по едно и също време. Можете да пускате и записвате няколко записа наведнъж. Вече нямате нужда от микрофон, усилвател и звукозаписно студио, за да запишете вашите мелодии.

MOGABI:可在飞机上携带的智能吉他,世界首创的原声录音技术。 – 0x资讯

С Mogabi можете да записвате вашите автентични мелодии на китара, без никакви шумове да пречат. Всичко, от което се нуждаете, е само с натискане на бутон! Така че можете дори да свирите край плажа, строителни обекти, търговски центрове или открити паркове и мелодията ще остане прецизно записана. Вътрешната 32 GB ви позволява да запазите до 300 висококачествени песни. Ако искате да редактирате записана музика в движение, просто прикачете кабела от тип C и го изтеглете на смарт устройство или компютър, за да редактирате, копирате или споделяте. Първата в света оригинална технология за запис на звук току-що добави изцяло ново ниво на иновации. Сега, с Mogabi, можете да записвате вокалите си заедно с вашите мелодии на китара. Просто използвайте порта за свързване на микрофона на Mogabi и китарата ще запише вашите вокали и звук от китара без никакъв фонов шум. Ако искате да свирите заедно с други събратя по китара. За тези моменти опитайте режима на смесване. Можете да свирите на дуети и квартети, дори ако свирите соло! Mix Mode ви позволява да свирите цяла нощ със световноизвестни изпълнители. Слушайте мелодии на любимите си изпълнители с Bluetooth режим на сдвояване.

С Mogabi и вие можете да бъдете част от любимите си световноизвестни групи. С Bluetooth сдвояването на Mogabi Guitar потребителите могат да се свързват с компютри, смартфони и др., свободно. Дори няма да е необходимо да носите Bluetooth високоговорител на почивката си, ако носите Mogabi. Със собственото MCU приложение на Mogabi, китарата ще запази стабилен звуков баланс и ще избухне със своите 40 мм високоговорители с пълен обхват. Със  2600mA литиево-йонните батерии който могат да бъдат заредени напълно в рамките на 3 часа и имат живот на батерията до 6 последователни часа. Mogabi може да се използва с часове, без да се налага да носите със себе си зарядно устройство, което го прави много по-привлекателен за тези, които искат да свирят на открито. Въпреки че Mogabi е електрическа китара, тя все още носи ретро усещане. Можете да изберете между акустична или класическа версия, можете да персонализирате Mogabi за точното докосване, докато свирите.

Махагоновата шия и ключовете от палисандрово дърво на Mogabi придават нотка на топлина, а седлата, направени от волска кост, придават яснота на звука. С Mogabi получавате авангардна технология И аналогово усещане в един пакет. Тялото на Mogabi е проектирано без вътрешна звукова кутия, така че размерът и теглото му са намалени драстично. Интелигентната китара Mogabi се предлага с панта и аудио кутия за лесно сгъване. След като пантата е заключена, цялото тяло ще се заключи на място без големи движения. С двойно заключваща се рамка, Mogabi ви дава изцяло ново ниво на стабилност. Вземете китарата със себе си в специално пригодения калъф от плат Mogabi и се наслаждавайте на това несъмнено вдъхновяващо преживяване. Можете да закупите интелигентната китара през Кickstarter на цена от 599 долара с отстъпка  от 45% от цената на дребно която ще е 1100 долара.