продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

архитектура

AURA най-високият 360 градусов инфинити басейн в света

Окачен на 200 метра във въздуха, AURA е най-високият 360-градусов инфинити басейн в света, предлагащ невероятна гледка към емблематичния силует на Дубай, Палма Джумейра и блестящия хоризонт на Арабския залив. AURA е единствено по рода си изживяване, задействащо всички сетива, и наистина незабравимо място за улавяне на същността на Дубай на нови висоти.

De hoogste infinity pool ter wereld geopend in Dubai

Проектът се намира точно на върха на 50 етаж на небостъргача Palm Tower на изкуствения архипелаг Джумейра.  Там кадето  преживяването на AURA наистина оживява. Потопете се в 360-градусово плуване без прекъсване. Заобиколен от буйна зеленина и естествени дизайнерски елементи от висок клас довършителни работи. Палубата е елегантен оазис, подхранван от социално жизнена атмосфера. Изработените по поръчка единични или двойни шезлонги предлагат идеалното място за почивка, докато се наслаждавате на безпрепятствена панорамна гледка.

Искрящата палуба на басейна разполага с басейн от 750 кв.м с непрекъснат изглед към емблематичните забележителности на Дубай като Палм Джумейра, Бурж Ал Араб, Бурж Халифа и други. Скай басейнът и салонът се радват на естествена вентилация, откроявайки се сред другите зависещи от климатика места в района и осигуряващи комфорт за всички гости. По време на целия проект растенията и малките дървета подсилват външната, наподобяваща плаж атмосфера на мястото и допълват приглушената палитра на обзавеждането от зеленина.

Най-високият инфинити басейн в света отваря в Дубай - Haskovo.NET

Централният салон е заобиколен от дървена палуба, с шезлонги и маси, сякаш е брегова линия. оттук гостите гледат през огледалния безкраен басейн, който заобикаля кулата до грандиозен град и океански гледки отвъд него. От двете страни, мрежи от плаващи платформи са разположени във водата за напълно по-ексклузивно изживяване, което напомня за частен остров.

בריכות פנורמיות שתמצאו בדובאי - דובאי 🌴

Височината на басейна изискваше вятърни прегради във всеки ъгъл, за да се предотврати разбиването на вълни над външния ръб на съоръжението. Въпреки че плувците могат лесно да минават отдолу, архитектурата помага за визуално разделяне на външната площ. Имайки това предвид, дизайнът на kokaistudios включва и открит бар по източната страна на басейна, отваряйки мястото за ексклузивни партита и частни събития.  AURA е идеалното вечерно място за частни тържества или корпоративни събития.

World's tallest 360-degree infinity pool opens in Dubai (details inside)

От рождени дни до представяне на продукти или сватби, можете да създадете хипнотизиращи моменти, съчетавайки луксозни настройки, изключителни гледки, менюта, изработени от главни готвачи и персонализирано обслужване. Талантлив екип за събития обещава незабравимо изживяване в небето, създавайки персонализирани преживявания, които да отговарят на всеки повод и да надхвърлят вашите очаквания.

Представяйки меню, вдъхновено от космополитната и същевременно непринудена атмосфера на емблематични азиатски градове, AURA е най-доброто място за изискани и същевременно безпроблемни ястия в стил споделяне, съчетани с електрическа атмосфера в небето. Цените за сутрешна сесия на басеина започват от 200 дирхама или окло  54 долара.