продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Ninja Foodi 13 в 1 за широки кулинарни възможности

Гответе удобното  на плота е на една ръка разстояние с цифровата фурна Ninja Foodi 13 в 1. Доставяйки пълноценни ястия  (помислете за вечери в тавичка със семеен размер), бързо и ефикасно с тази мощна машина която върши работата на няколко различни уреда, така че можете да печете, препичате, притопляте, пържите на въздух и дори да дехидратирате. Когато гостите се появят за празниците, ги удивете с готов празник от хрупкави пилешки крилца и печени картофи, прясно от вашата фурна за пържене на въздух! Ninja Foodi е  с двойно нагряване ви дава гъвкавост в кухнята с функционалност 13 в 1 от въздушен фритюрник и препичане до дехидратиране и повторно притопляне.

С технологията Dual Heat, отключете до 260°C циклонен въздух за директно нагряване работят заедно, за да ви позволят да запържете и да препичате едновременно. Незалепващата тава, която позволява бързо изсушаване и готвене за резултати, достойни за ресторант. Фурната ви осигурява максимална гъвкавост като функциите и включват – въздушен фритюрник, хрупкаво изсушаване, бързо печене, замразена пица, прясна пица, скара, въздушно печене, печене, скара, тостер, препичане, дехидратиране и притопляне, всичко това в този 1800 ватов уред. Можете да приготвяте здравословни ястия при пържене на въздух: До 75% по-малко мазнини при използване на функцията въздушен фритюрник в сравнение с традиционното дълбоко пържене.

По-бързо готвене: До 65% по-бързо готвене в сравнение с електрическа фурна в пълен размер, с функции на въздушна фурна,с възможност за бързо загряване за 60 секунди. Foodi дигитална фурна е достатъчно голяма за да поставете до 6 пилешки гърди, гответе до един килограм печено или да запържете на въздух до 1,8 кг продукти. Фурната ви осигурява резултати, достойни за ресторант: Технологията Dual Heat осигурява пържене като  в чугунен съд на протеините и по-бързо хрупкаво препичане на кората на пица от ръба до ръба. Или пък да изпечете хляб със добре изушена хрупкава коричка. Можете да дехидратирате плодове или зеленчуци с впечатляващи резултати.

Използваите незалепващата тава за печене с функцията – въздушна фурна за превъзходни резултати. Ninja Foodi заема мястото на няколко уреда и не нагрява къщата като обикновена фурна. Той е по-тих от повечето фритюрници, които сте опитвали. Ninja Foodi е достатъчно компактна за да заема 45% по-малко място, когато я обърнете нагоре и настрани, за да я съхранявате срещу кухненския гръб. С фурната с двойно нагряване ще получите, кошница за пържене на въздух, незалепваща тава, решетка и подвижна тава за трохи. Можете да закупите модерната фурна за плот на цена от 299 долара.