продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

лична грижа

Handso сапунена революция във вашите ръце

Въпреки че обичаме сапуните, не можем да отречем, че понякога това може да бъдът разочароващи. Те са хлъзгави, не са много ергономични, далеч не са практични. Ето защо екип от италиански дизайнери почувства необходимостта да направи  изживяването с почистване със сапуни по-лесно и по-приятно от всякога. Насладете се на Handso  най-удовлетворяващото изживяване при къпане, като същевременно може да намалите консумацията на вода и пластмаса. Без повече хлъзгави парчета сапун и износени гъби. Поставете твърд сапун, нанесете го върху кожата и се насладете на удоволствието от меката пяна.  Нека да обобщиме метода на използване само в 3 бързи стъпки. Отворете Handso и поставете любимия си сапун. Да, разбрахте правилно! Няма патентовани сапуни със странна форма. Вие решавате с какво да почистите кожата си.

Отворете капачката за пълнене и напълнете Handso с малко вода, просто я напълнете наполовина, за да разпенете цялото тяло. Започнете да масажирате тялото си с Handso. След няколко мига ще бъдете покрити от много фината ароматна пяна, докато меките силиконови влакна почистват кожата ви в дълбочина. Handso е Адаптивен работи с класически сапуни и твърда козметика. Принципът на пенене работи с всички видове сапуни. Предимствата му са че е чист,  сапунът не влиза в пряк контакт с кожата, нито с външната среда. Удобен, неговите меки силиконови влакна масажират и регенерират кожата ви, разпространявайки пяната по цялото ви тяло. Устойчив на теч можете да го вземете със себе си на пътуване или във фитнес залата, без да се притеснявате за течове на вода. Издръжлив може да издържи повече от 10 години, намалява консумацията на вода и пластмаса.

Имайте предвид, че течните сапуни се нуждаят от пластмасови бутилки, докато твърдите сапуни могат да бъдат опаковани с рециклирана и рециклируема хартия. Имайте предвид също, че един блок твърд сапун е еквивалентен на 250 ml течно измиване на тялото и  това означава огромно тегло и спестяване на място. Просто като презареждате, вместо да изхвърляте, вие ще спасите планетата от над 1000 пластмасови бутилки за еднократна употреба през целия си живот. Може да не изглеждат много, но като вземете предвид броя на хората, които използват пластмасови флакони всеки ден, потенциалното въздействие, което можем да създадете заедно, е огромен. Handso е устойчив на течове и е проектиран да се побере в компактен е и заема малко място в ръчната ви чанта.

С тегло от само 100 гр и само 8 см в диаметър, Handso е лесен за пренасяне и манипулиране. Предназначена е за окачване под душа, благодарение на каишка, която е удобна за използване във всяка ситуация. Налице е магнитна стойка за стена. Това прави Handso още по-елегантен, а душът – изключително подреден! Може да сте уверени че ще можете да използвате Handso цял живот. Handso е екологичен и икономичен, полезен е за вас и за планетата, а по време на кампанията на Kickstarter е по-удобно и лесно да вземете такъв! Основният калъф на Handso е изработен от рециклирана пластмаса, която може да се рециклира при разглобяване. Можете да закупите Handso от Kickstarter на  цена от 27 евро. Очаквана доставка май 2022 г.