продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

NEO механична еспресо машина

Нека да ви представим механичната машина NEO който прави вкусно домашно еспресо лесно и достъпно. Механизмът е проектиран, знаейки, че много от капсулните еспресо машини и други домашни машини твърдят, че правят еспресо, но това което ви предоставят е само чаша силно кафе, освен ако не искате да платите стотици или дори хиляди долари. NEO е създаден, за да бъде прост, екологичен, рентабилен и забавен, като същевременно произвеждаме вкусно еспресо. NEO разполага с портафилтър за контрол на потока, който опростява процеса на приготвяне, като контролира потока на водата през кафето, за да осигури правилно извличане на еспресо. Това означава, че можете да използвате всякакви цели зърна, които може, да ги смилате с всяка мелница, която имате  от висококачествени мелнички до по-евтини мелнички с остриета. Резултатът ще бъде същият. Красиви, вкусни порции еспресо, гарнирани с дебел слой крема.

Understand and buy neo flair espresso review cheap online

Вкусната пяна на върха на еспресото, е чудесен индикатор за добре извлечена порция. Ако сте пропуснали това в сутрешната си рутина, NEO има това, от което се нуждаете, и повече. Спуснете лоста и просто гледайте как вашето еспресо цъфти в чашата ви. Машината има надеждна конструкция. За основата и лоста се използва подсилен, лят под налягане алуминий, който може да издържи на сили, които далеч надвишават тези, необходими за приготвянето на добро еспресо. Междувременно цилиндърът за варене е от неръждаема стомана, която за разлика от пластмасите и поликарбонатите не се разширява при нормално работно налягане, така че цялата тази сила върху лоста може незабавно да бъде превърната в налягане за приготвяне на вашето еспресо. NEO не изисква електричество и е изцяло ръчна преса с лост. С тази машина за еспресо няма капсули, които да се хабят и хвърлят на сметището, само истинско кафе на зърна, смляно от вас. Това означава, че всеки път, когато ръчно спускате лоста със собствените си ръце, вие допринасяте за един по-здравословен свят.

My favorite no-electricity espresso maker is now easier to use than ever

NEO има за цел да направи приготвянето на еспресо забавно и лесно. Целият процес може да се извърши за по-малко от две минути. Първо, смелете зърната си с каквато и да е мелничка и напълнете портафилтъра за контрол на потока със смляно кафе с помощта на фунията. Натъпкаите го с тампера. Добавете дисперсионният екран  отгоре! Не забравяйте да загреете предварително вашия цилиндър за варене! Използвайте само преварена вода и малка купа. Оставете цилиндъра да престои в купичката поне 30 секунди. След това ще бъде готов за употреба. След това сглобете главата за варене, като първо поставите напълнения портафилтър. След това извадете предварително загрятия цилиндър и го прикрепете към горната част на портафилтъра. Вече можете да напълните водата за варене веднага след кипене. Спуснете лоста и гледайте как NEO приготвя красиви порции еспресо с крема във вашата чаша. Отнема малко сила, така че може да използвате двете ръце!

NEO идва с всичко необходимо, за да започнете да приготвяте вкусно еспресо направо от кутията. Включени са стълбът и лостът, основата, пълната глава за приготвяне на NEO, която включва цилиндъра, портафилтър за контрол на потока, бутало и екран от неръждаема стомана, както и фуния, дозираща чаша, тампер и тавата за оттичане. Може да закупите ръчната еспресо машина на цена от 125 долара.