продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

архитектура

Pacific Harbor елегантна практична и комфортна малка къща

Малките домове са бързо развиващият се пазар в архитектурния свят който продължава да се разраства. Предстоящият потребител е от поколението на хилядолетието и малките домове са перфектни, като се имат предвид стремглаво растящите цени на недвижимите имоти. Handcrafted Movement е компания, която е тук, за да преодолее тази разлика между домовете и бюджетите, по думите им, те са създадени, за да създават, какво по-добро мото, когато изграждате красиви пространства, нали?

Един от техните проекти, който прави впечатление е, моделът Pacific Harbor. Детайлите наистина показват страстта и майсторството на екипа. Изграден е върху ремарке с три оси  Iron Eagle с размери 9 x 2.5 метра – компактно и удобно. Малката къща е елегантна и практична, благодарение на мобилната платформа можете да я премествате където пожелаете!

Екстериорът включва Board & Batt, прозорци с черна рамка, кедрови акценти, система от кедрови стълбове и палуба. Вътрешното пространство е изчистено и окъпано в светлина. Интериорът се поддържа светъл и отворен, за да се прояви усещането за простор. Малкият дом включва гъвкава зона на долния етаж, която може да се превърне в спалня, работилница или домашен офис.

Можете да разположите спалнята на долния етаж, която лесно се побира на матрак с размер  кралица. Второ място за спане е над банята и кухнята с таванско помещение, достатъчно голямо, за да се побере лесно матрак с кралски размери. Уреди от неръждаема стомана допълват обзавеждането в кухнята.

Coastal Surf 19.jpg

Кухнята заема само едната страна на средата на дома. Мивка в стил селска къща и електрическа печка са тук с хладилник в пълен размер в кът точно отвъд кухнята, но преди пространството за баня. Тук присъстват комбиниран блок пералня/сушилня. Газова гама от неръждаема стомана LP, външен вентилатор на аспиратора от неръждаема стомана с LED осветление  Едно от приятните неща обаче трябва да бъде включената маса до стената. Толкова е хубаво да видите отделно място за хранене в малък дом.  Налице е мини-сплит система за климатизация и отопление.  Къщата има много естествена слънчева светлина предвид широките прозорци и очарователната малка масичка за споделяне на храна.

Цветовете перфектно допълват структурата и я правят привлекателна. Това е перфектна настройка за един или двама души с достатъчно място, като същевременно спестява пространство. Малките къщи винаги изумяват, защото демонстрират максималната оптимизация на всеки ъгъл, без изобщо да ви създават усещането за „малък“ – всъщност те винаги карат сърцето да се чувства по-голямо поради това колко внимателно са направени.

Coastal Surf 22.jpg

Все повече и повече хора инвестират в малки къщи. Те позволяват уединение на обитателите, като същевременно поддържат високо ниво на комфорт. Затова възможността да инвестирате в малка къща и да живеете по-близо до природата и общението с природата е толкова привлекателно. Ако все пак се интересувате от цената на Pacific Harbor тя е 119 000 долара.